Quantcast
THE STREAM

Οι Πυξ Λαξ εμφανίστηκαν live με την Πάολα, σε ένα ντουέτο ντροπή για την ιστορία της

Στην #54252532523532 τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ


THE NEWSROOM · 24 Σεπτεμβρίου 2018

Είναι κάποιοι μουσικοί με καριέρα και ιστορία, που τους αγαπάμε, τους σεβόμαστε και τους έχουμε στην καρδιά μας και λυπόμαστε πολύ να βλέπουμε να παίρνουν απαράδεκτες καλλιτεχνικές επιλογές συνεργασιών που δεν τους τιμούν για λόγους μάρκετινγκ. Αυτό ακριβώς συνέβη χτες το βράδυ στο θέατρο Βράχων, όταν κατά τη διάρκεια της υπ’αριθμόν #453453443 συναυλίας των Πυξ Λαξ ανέβηκε πάνω στη σκηνή η Πάολα Φωκά.

Δε θέλουμε να είμαστε τίποτα κομπλεξικοί αλλά θεωρούμε πως ο κάθε καλλιτέχνης πρέπει πάνω απ’όλα να σέβεται την ιστορία του και να μην μοιράζεται τη σκηνή με όποιον να’ναι. Γι’αυτό λοιπόν προκαλεί έντονη θλίψη η επιλογή της Πάολας (με τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πολιτικές απόψεις) να ερμηνεύσει μαζί με τους Πυξ Λαξ το τραγούδι τους «Το Άσπρο Μου Πουκάμισο», το οποίο μάλιστα ακούστηκε πρώτη φορά live το βράδυ της Κυριακής.

Δυστυχώς η αγαπητή ερμηνεύτρια δεν κατάφερε να αντισταθεί στην πίεση της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας που ζητά άνευ όρων συνεργασίες με τον πάσα ένα απλά επειδή είναι εμπορικός. Παρακολουθώντας μάλιστα την Πάολα Φωκά από τα πρώτα της βήματα στο βαρύ λαϊκό, αισθανόμαστε κάπως άβολα να τη βλέπουμε δίπλα στον Μπάμπη Στόκα να τραγουδάει τυχαία τραγούδια χωρίς κανένα ειδικό βάρος, όπως κάποιο από τον τελευταίο δίσκο μιας μπάντας που σε κάποιο παράλληλο σύμπαν ίσως να έχει όντως διαλυθεί.

Δείτε το βίντεο:

Ελπίζουμε να επανέλθει στα μονοπάτια με τα οποία την μάθαμε, κάτι στο οποίο σίγουρα συμφωνεί κι ο Ιβάν Σαββίδης.

Best of internet