Quantcast
THE STREAM

Άλογο τράκαρε αυτοκίνητο σε δρόμο της Πιερίας, επειδή η ζωή αντιγράφει το Αγρίνιο

Αγρίνιο με Αιγίνιο, τόσο μακριά όμως τόσο κοντά


THE NEWSROOM · 14 Σεπτεμβρίου 2018

Όπως ξέρουν οι πάντες στην Ελλάδα, όλοι οι δρόμοι είναι Mad Max, η μόνη διαφορά είναι το τι θα αντιμετωπίσεις στον καθένα: Χιόνι και πάγο στα ορεινά, κατολισθήσεις και δρόμους – ναρκοπέδια στα νησιά, ταξιτζήδες στην Αθήνα και κάθε είδος ήμερης και άγριας ζωής στην υπόλοιπη χώρα. Κι επειδή ως γνωστόν η Πιερία είναι το άγνωστο Τέξας της Ελλάδας (το επίσημο είναι φυσικά η Αιτωλοακαρνανία), ένα χτεσινό σοβαρό τροχαίο κοντά στο Αιγίνιο συνέβη επειδή ένα άλογο αποφάσισε ότι έχει κι αυτό δικαίωμα να πάει από το δρόμο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα alexandreia-gidas.gr, ήταν λίγο μετά τις 10 το βράδυ στην ευθεία μεταξύ Αιγινίου και Κολινδρού όταν το ατίθασο ζώο έκανε  ξαφνικά την εντυπωσιακή είσοδο του στο δρόμο. Την ίδια στιγμή, ένα αυτοκίνητο κινούνταν στο δρόμο, με αποτέλεσμα να πέσουν το ένα πάνω στο άλλο. Το αποτέλεσμα ήταν το άτυχο άλογο να τραυματιστεί θανάσιμο, ενώ το αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια. Ευτυχώς ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

H αλήθεια είναι πάντως ότι θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα τα πράγματα, όπως πχ να έχει μπει στο δρόμο ένα ολόκληρο κοπάδι εξαγριωμένοι βίσονες.

(πηγή)

Best of internet