Quantcast
THE STREAM

Σουπερμάρκετ του Πύργου ανατίναξαν χούλιγκαν, μάλλον γιατί είχε πινακίδες ΑΒ

Η βόμβα αναζωπυρώνει τους φόβους για το ξεκίνημα νέους κύκλου βίας μεταξύ των χούλιγκαν των σουπερμάρκετ


THE NEWSROOM · 13 Σεπτεμβρίου 2018

Nέα διάσταση στην κόντρα μεταξύ των φανατικών οπαδών των σουπερμάρκετ έδωσαν κάποιοι άγνωστοι χτες το βράδυ στην Ηλεία. Ο στόχος των χούλιγκαν ήταν ένα ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται στην είσοδο του σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, στον κόμβο Φιλοθέης στην είσοδο του Πύργου και αρκεί να πούμε πως η μέθοδος που διάλεξαν για να επιτεθούν ακούστηκε στη μισή πόλη.

Πιο συγκεκριμένα, το χτύπημα των χούλιγκαν ήταν μάλλον προμελετημένο, καθώς πριν πραγματοποιήσουν το σαμποτάζ φρόντισαν να κόψουν το καλώδιο της κάμερας που κατέγραφε το χώρο. Στη συνέχεια, τοποθέτησαν εκρηκτικά στο ένα από τα δύο ΑΤΜ, καλύφθηκαν πίσω από μια μεγάλη κολώνα για να αποφύγουν το ωστικό κύμα και ανατίναξαν το άτυχο ΑΤΜ. Αφού το έκαναν λαμπόγυαλο, έσπασαν με βαριοπούλες την πόρτα, μπήκαν στο σουπερμάρκετ και πήραν τρία από τα κουτιά με τα χαρτονομίσματα.

Αφού τα έκαναν όλα αυτά, ανέβηκαν σαν κύριοι σε μια μεγάλη μηχανή, πιθανώς μια Suzuki Hayabusa, και εξαφανίστηκαν στις δύο τα ξημερώματα. Αυτή είναι και η πρώτη στιγμή που έγιναν αντιληπτοί. Αμέσως μετά έφτασαν αξιωματικοί και άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και στελέχη της τράπεζας και του σουπερμάρκετ, οι οποίοι έκαναν έρευνα. Οι οπαδοί του αλλόθρησκου σουπερμάρκετ πάντως παραμένουν ασύλληπτοι μέχρι στιγμής.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτή η αναζωπύρωση του πολέμου των οπαδών σουπερμάρκετ δεν πρόκειται να αποτελέσει κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια. Είναι πολύ δύσκολο να ξεχάσουμε τον προηγούμενο κύκλο βίας.

(πηγή)

 

 

 

Best of internet