Quantcast
THE STREAM

Παραλίγο θανάσιμη σύγκρουση με τον ΓΑΠ που έκανε κανό είχε ένας βράχος στη Σκιάθο

Ο πρώην πρωθυπουργός της καρδιάς μας έδωσε μια συνέντευξη στο CNN και μετά έπεσε πάνω σε κάτι βράχια με το κανό του


THE NEWSROOM · 4 Σεπτεμβρίου 2018

Λίγο πριν το ραντεβού με το πεπρωμένο του φαίνεται πως έφτασε την προηγούμενη βδομάδα ο πολυχρονεμένος πρώην πρωθυπουργός μας, ο άνθρωπος που μας έμαθε τι σημαίνει μνημόνιο: ο ΓΑΠ. Ο Last Papandreou της καρδιάς μας αυτή τη φορά τράκαρε με βράχο καθώς έκανε κανό σε παραλία της Σκιάθου, καθώς παρότι έχασε το μουστάκι με το οποίο τον γνωρίσαμε, παραμένει δεινός αθλητής.

Όπως είχε δηλώσει μάλιστα ο ΓΑΠ τον Απρίλιο του 2008, όταν είχε πέσει με το ποδήλατο (επειδή προσπάθησε να φτιάξει την αλυσίδα εν κινήσει, αν δε θυμάστε γιατί):

«Και βέβαια θα συνεχίσω. Αυτό έλειπε, ένα ατύχημα, όσο σοβαρό κι αν ήταν, να αλλάξει μια αντίληψη και φιλοσοφία ζωής. Εμείς οι ποδηλάτες δεν το βάζουμε εύκολα κάτω.»

Όπως και να’χει, ο Γεώργιος Παπανδρέου ξεκίνησε να κωπηλατεί ανάμεσα στους λουόμενους με κατεύθυνση το Τρουλονήσι. Ένας βράχος όμως ύπουλα μπήκε στο δρόμο του επίλεκτου ανδρός, ο οποίος μάλλον ήταν και ελαφρώς απορροφημένος από τις σκέψεις του, με αποτέλεσμα το κανό να αναποδογυρίσει και ο ΓΑΠ να βρεθεί στη θάλασσα. Να σημειωθεί εδώ ότι ο πρώην πρωθυπουργός είχε μόλις ολοκληρώσει μια συνέντευξη στο CNN, το οποίο ενδιαφερόταν για τη γνώμη του ως προς το ζήτημα της πολυπόθητης εξόδου από τα μνημόνια.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν πτόησε τον Γεώργιο Παπανδρέου, ο οποίος ξαναμπήκε στη βάρκα του και συνέχισε ατάραχος την προπόνησή του, η οποία σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, κράτησε τουλάχιστον μιάμιση ώρα. Για να είναι βέβαιος πάντως πήγε και μια βόλτα μέχρι το Ιατρικό Κέντρο Σκιάθου, όπου δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει σέλφι με τον γιατρό που βρισκόταν εκεί:

Είναι λογικό, μπορεί η πατρίδα να τον χρειαστεί ξανά σύντομα και θα πρέπει να είναι σε φόρμα.

(πηγή)

 

 

Best of internet