Quantcast
THE STREAM

Άρθρο του left.gr που λέει Ζαρούλια την Παπακώστα εξαφανίζεται όπως τα μνημόνια από τη χώρα

Έχουμε Πούλιτζερ στην κατηγορία «Δείτε Το Πριν Το Κατεβάσουν» για τη νέα σεζόν;


THE NEWSROOM · 29 Αυγούστου 2018

Στον κόσμο υπάρχουν δουλειές που είναι πιο δύσκολες από τις άλλες: όπως το να είσαι εναερίτης της ΔΕΗ, τίμιος μπάτσος στο Μεξικό, ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης ή γραμματέας του Νίκου Νικολόπουλου στη γιορτή του. Ένα ακόμη πόστο – παλούκι που προστέθηκε από χτες σε αυτή τη λίστα, είναι το να είσαι αυτός ο image maker του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει χρεωθεί το να βρει κάτι καλό να πει για την εκπληκτική επιλογή της Κατερίνας Παπακώστα για τη θέση υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη που έδειξε ο τελευταίος κυβερνητικός ανασχηματισμός.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για τα ΜΜΕ του κυβερνώντος κόμματος, καθώς όχι απλά πρέπει να βρουν να πουν μια καλή κουβέντα βρε αδερφέ, αλλά και να καλύψουν τα χεσίματα που είχαν ρίξει κατά της κεντροακροδεξιάς θείτσας που έγινε μέσα σε ένα απόγευμα η νέα κολλητή των Τσίπρα – Καμμένου. Κι πρέπει είναι και πολύ δουλευταράδες οι άνθρωποι εκεί πέρα, καθώς από το ίδιο βράδυ, άρθρα στα οποία στο παρελθόν ξέχεσαν την Παπακώστα έχουν ήδη εξαφανιστεί.

Το πιο λαμπρό παράδειγμα είναι αυτό εδώ το άρθρο της 11ης Νοεμβρίου 2012, όπου το κυβερνητικό left.gr είχε επιλέξει το μάλλον γλαφυρό «Ζαρούλια της ΝΔ» για να περιγράψει την πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Να τονίσουμε εδώ ότι ο λόγος ήταν μια επίσης γλαφυρή δήλωση της Παπακώστας, όπου με λεπτότητα τριαξονικού φορτηγού παρομοίαζε τους μετανάστες με κατσαρίδες:

Το άρθρο αυτή τη στιγμή αγνοείται, καθώς ως γνωστόν οι πολιτικές φιλίες δεν χαλάνε για τα άρθρα ρε μαλάκα. Το λευκό που έχει μείνει στη θέση του μάλλον αναφέρεται στην εν λευκώ ζωή της Παπακώστα:

Καλό μήνα… ζούμε εν λευκώ…

Gepostet von Κατερίνα Παπακώστα- Σιδηροπούλου Βουλευτής Β' Αθήνας am Sonntag, 1. Oktober 2017

Ίσως επανέλθει μετά από ένα δυνατό session αυτοκριτικής.

Best of internet