Quantcast
THE STREAM

Μεταγραφή αεροδρομίου με Κατερίνα Παπακώστα για αντιΡαχήλ Μακρή ετοιμάζει ο Καμμένος

Θα τρέμουν ο φιλελευθερισμός, ο εθνικισμός, ο καπιταλισμός, ο ιμπεριαλισμός και ο αθηναϊκός μοντερνισμός ταυτόχρονα


THE NEWSROOM · 28 Αυγούστου 2018

Διαστάσεις τσουνάμι φαίνεται πως παίρνει το άνοιγμα της πλευράς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προς άλλες πολιτικές δυνάμεις με σκοπό την στήριξη της χώρας, όπως το έφερε αρκετά απέξω απέξω πρόσφατα ο Αλέξης Τσίπρας. Μέσα στον οργασμό της φημολογίας για το ποιοι άξιοι πατριώτες θα βάλουν πλάτη για να παραμείνουμε στην μεταμνημονιακή περίοδο (αυτή που διανύουμε δηλαδή αν δεν το καταλάβαμε), φαίνεται πως ένα πολύ μεγάλο ψάρι έχει ήδη τσιμπήσει για τον ιερό σκοπό.

Αυτό φάνηκε σήμερα, όταν ο τσάρος της Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την έναρξη συζήτηση με το κόμμα της ντίβας της Κεντροδεξιάς που ονομάζεται Κατερίνα Παπακώστα. Η αγαπημένη μας συντηρητική θείτσα με το λαϊκοψυχεδελικό twitter εδώ και λίγους μήνες ηγείται του δικού της κόμματος, το οποίο φέρει το ομολογουμένως ανίκητο όνομα Νέα Ελληνική Ορμή – ΝΕΟ. Κι επειδή το ΝΕΟ είναι ωραίο, η Κατερίνα Παπακώστα μάλλον είναι έτοιμη να χωθεί και σε πιο γκράντε σκηνικά από το να είναι ο δ’ γυναικείος ρόλος της ΝΔ.

Ας θυμηθούμε μία από τις λαμπρότερες στιγμές διαφωτισμού (χμ) του λαού από την Κατερίνα Παπακώστα:

Έτσι λοιπόν, ξεκίνησε να ψάχνεται για το αν το κόμμα της έχει δυνατότητας για προγραμματική σύγκλιση με τους ΑΝ.ΕΛ. Το session κράτησε γύρω στη μία και αμέσως μετά οι δύο αρχηγοί έκαναν δηλώσεις, με τη δήλωση της Κατερίνας Παπακώστα να τραβάει όλο το ενδιαφέρον:

«Σήμερα, εδώ στη Βουλή των Ελλήνων, όπου χτυπά η καρδιά του κοινοβουλευτισμού με θεσμικό τρόπο συζητούμε με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, με τον οποίο -πράγματι- προερχόμαστε από την ίδια ιδεολογική μήτρα της Ν.Δ., τα προβλήματα της χώρας και ιδιαίτερα τη δυνατότητα να διερευνήσουμε πού πραγματικά μπορούμε να συγκλίνουμε, ανταποκρινόμενοι στο προσκλητήριο, το οποίο ο πρωθυπουργός έκανε μετά την τυπική έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, προκειμένου όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου, συναισθανόμενες την ευθύνη της επόμενης νέας μέρας, η οποία ξεκίνησε, οφείλουν να ανταποκριθούν σε αυτό το εθνικό κάλεσμα.

Το ΝΕΟ ανταποκρίνεται με αίσθημα ευθύνης στο κάλεσμα για να διερευνήσουμε τις δυνατότητες προγραμματικής σύγκλισης, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το εθνικό συμφέρον και το κοινό καλό. Η σημερινή μας συνάντηση αυτό σηματοδοτεί, δίχως αστερίσκους και δίχως υποσημειώσεις. Στόχος είναι να εξυπηρετηθεί το μείζον αγαθό που είναι ένα εθνικό σχέδιο δράσης για την επόμενη μέρα της Ελλάδας, η οποία πρέπει να σταθεί όρθια και μόνη στα πόδια της με ανάταση, ανάπτυξη με ένα κράτος διαφάνειας και δικαίου, κι αυτό πρέπει να το εξυπηρετήσουν οι πολιτικές δυνάμεις τού τόπου με εθνική συνεννόηση.»

Σύμφωνα με την ίδια την Παπακώστα, το ψητό εδώ είναι η συνεργασία με τους ΑΝ.ΕΛ., είναι γνωστό όμως πως ο Καμμένος δεν αντέχει χωρίς Τσίπρα και τούμπαλιν. Μπορούμε να προετοιμαζόμαστε λοιπόν από τώρα για την προσθήκη μιας άσου του Twitter σε μια μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία πατρικά (ή μητρικά) μας καθοδηγήσει σε μια νέα εποχή χωρίς μνημόνια.

Η νέα Ρέιτσελ Μακρή θα είναι ανώτερη από την παλιά.

Καλό μήνα… ζούμε εν λευκώ…

Gepostet von Κατερίνα Παπακώστα- Σιδηροπούλου Βουλευτής Β' Αθήνας am Sonntag, 1. Oktober 2017

Best of internet