Quantcast
THE STREAM

Ο Τσακαλώτος με μπλούζακι Σκαρλετ Γιόχανσον είναι όλες οι καλοκαιρινές χυλόπιτες μαζεμένες

Το σύνολο κακό photoshop, Ευκλείδης, Σκάρλετ και Γίνονται Πραγματάκια είναι πιο αλλόκοτο από μεσημεριανή ζώνη Ε TV


THE NEWSROOM · 20 Αυγούστου 2018

Υπάρχει μια πολύ awkward (ή ενδιαφέρουσα, αναλόγως πως το βλέπει κανείς) κατάσταση η οποία εξελίσσεται αυτές τις μέρες με τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο. Σε περίπτωση που δεν έχετε πάρει πρέφα τίποτα, ούτε διόρισε την 13χρονη ανιψιά του ούτε ανακαλύφθηκε ότι καταχράστηκε μισό δισεκατομμύριο ευρώ. Δεν πρόκειται για κάποιο βαρετό σκάνδαλο παλαιάς κοπής, αντιθέτως από ό,τι φαίνεται, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει μια περίεργη προσήλωση προς μια πασίγνωστη ηθοποιό του Χόλιγουντ.

Ας ξεκινήσουμε από την πριν από ένα χρόνο δήλωση του Τσακαλώτου (απαντώντας προς τον Μητσοτάκη σχετικά με την πρόταση του δεύτερου για πλεόνασμα 2%) ότι κι αυτός θα ήθελε να βγει με την Σκάρλετ Γιοχάνσον (sic), αλλά δε γίνεται:

Παρακάμπτοντας το ότι έδωσε πάσα στον Αμυρά να κάνει τον έξυπνο, εδώ έχουμε τα πρώτα δείγματα των περίεργων στροφών που παίρνει το μυαλό του Ευκλείδη. Το Σάββατο, ένα χρόνο και λίγους μήνες μετά, είχαμε τη συνέχεια του δράματος, όταν ο υπουργός Οικονομικών επισκέφτηκε την ιδιαίτερη πατρίδα του την Πρέβεζα.

Εκεί, ο φακός της κάμερας τον κατέγραψε να φοράει ένα πολύ περίεργο t-shirt:

Στο t-shirt του πρωθυπουργού φαίνεται να είναι ο ίδιος, αγκαζέ με την Σκάρλετ Γιοχάνσον και τη λεζάντα “THINGS HAPPEN”, κοινώς γίνονται πραγματάκια. Ο Τσακαλώτος στην προφανή ερώτηση για το τι παίζει με το γουστόζικο t-shirt γρήγορα απάντησε πως είναι δώρο από φίλους για τα γενέθλιά του, αλλά γενικώς η φάση με τη Σκάρλετ φαίνεται να κρατάει γερά και ο Ευκλείδης ίσως όντως να ελπίζει πως κάποια μέρα θα γίνουν πραγματάκια.

Ας κρατήσουμε κι αυτή την εκπληκτικά αμήχανη στιγμή, όταν φωστήρας δημοσιογράφος αποφάσισε να ρωτήσει την ίδια την Σκάρλετ για τον υπουργό οπαδό της:

Ένα κλικ πιο αμήχανη από όταν ανοίγεις την πόρτα με χανγκόβερ και πετυχαίνεις απέξω Ιεχωβάδες.

 

 

 

Best of internet