Quantcast
THE STREAM

Χιλιάδες αθώα iPhone εξοντώθηκαν με σφυρί για την κόντρα Τουρκίας – Τραμπ

Γενοκτονία τηλεφώνων της Apple φαίνεται να ξεκίνησε ο πρόεδρος της Τουρκίας


THE NEWSROOM · 16 Αυγούστου 2018

Τη μαγική λύση φαίνεται πως βρήκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τα ζόρια που περνάει η γειτονική χώρα λόγω της βουτιάς της τουρκικής λίρας, μια εξέλιξη που προέκυψε μετά από τις κυρώσεις που επέβαλλαν οι ΗΠΑ κατά της Τουρκίας. Σε μια προσέγγιση που θα ενθουσίαζε διάφορους παράγοντες της δημόσιας ζωής και εδώ πέρα (κυρίως της συνομοταξίας που πιστεύει στα σατανικά Furby), ο τούρκος πρόεδρος αποφάσισε να απαντήσει στις ΗΠΑ με ένα μποϊκοτάζ στα αμερικανικά ηλεκτρονικά προϊόντα για να μάθουν στην Ουάσινγκτον να σέβονται.

Ο βασικός αποδέκτης του ερντογανικού μένους ήταν φυσικά τα πασίγνωστα iPhone. Όπως δήλωσε ο Ερντογάν, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, όπως είναι η κορεάτικη Samsung αλλά και τουρκικές εταιρίες όπως η Venüs και η Vestel, ενώ πρόσθεσε πως μπαίνει ζήτημα απευθείας επίθεσης από τις ΗΠΑ στη χώρα του, τονίζοντας ότι στο παρελθόν οι επιθέσεις ήταν πιο «σοφιστικέ και κεκαλυμμένες, ενώ τώρα μας επιτίθενται ευθέως».

Όπως και να’χει, το θέμα εδώ δεν είναι το αν θα δουλέψει η εμπορική πολιτική του Ερντογάν, μιας και όπως φαίνεται η πρότασή του έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές των οπαδών του στην Τουρκία, οι οποίες ξεκίνησαν μαζικά μπάχαλα με θύματα δεκάδες iPhone.

Προσοχή, σκληρές εικόνες (αν είστε οπαδοί της Apple τέλος πάντων), όπως αυτός ο τυπάς που τα διαλύει με τη βαριά μπροστά σε μια σημαία της Τουρκίας:

Ένας άλλος εξοργισμένος οπαδός της Samsung πυροβόλησε και σκότωσε ένα iPhone με πιστόλι:

Ένας άλλος το διέλυσε με ένα τούβλο:

Kι ένας ακόμη με σφυρί:

Ή και σκεπάρνι για να είναι διαφορετικός:

Mία πραγματικά τραγική μέρα για κάθε άνθρωπο που κρέμασε πόστερ του Στιβ Τζομπς στο δωμάτιό του.

 

Best of internet