Quantcast
THE STREAM

Για το Τσάμπιονς Λιγκ μαλακίας δίνουν τη μάχη οι Καμμένος – Πορτοσάλτε τις τελευταίες μέρες

«Πορτοσάλτε» αποκάλεσε ο Πάνος Καμμένος έναν από τους πυρόπληκτους που είχε το θράσος να του κάνει κριτική


THE NEWSROOM · 26 Ιουλίου 2018

Νέα παγκόσμιο ρεκόρ στα 100 μέτρα ήθους φαίνεται πως σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πολέμαρχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά αποφάσισε να συνεχίσει την προσωπική του βεντέτα με τον ΣΚΑΪ και τα άλλα ιδιωτικά κανάλια.  Αντί όμως να παλέψουν αλειμμένοι με λάδι με τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα χωράφι, ο Καμμένος την έπεσε σε έναν από τους πυρόπληκτους.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΥΠΕΘΑ επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τα καμμένα στο Μάτι για να επιθεωρήσει την κατάσταση και να συντονίσει (υποθέτουμε, τουλάχιστον) τη δράση των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν κινητοποιηθεί στην περιοχή μαζί με τις άλλες υπηρεσίες όπως η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα. Να σημειώσουμε εδώ πως από την αρχή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει φάει ένα έξτρα τσίτωμα ενάντια στα ΜΜΕ, προσπαθώντας όπως κάθε κυβέρνηση φυσικά να μετατρέψει τη απόδοση ευθυνών σε απόπειρα συκοφαντίας σε βάρος της.

Έτσι ακριβώς χτες το βράδυ ο Καμμένος είχε ήδη ένα meltdown με κεφαλαία γράμματα εναντίον του Πορτοσάλτε:

Η αλήθεια είναι πως το ντέρμπι της ντροπής μεταξύ των δύο μεγάλων αυτών ανδρών έχει κάποια ψυχαγωγική αξία από μόνο του, αλλά ο Καμμένος αποφάσισε να το πάει διακόσια βήματα παραπέρα. Όταν ένας από τους τσακισμένους από την καταστροφή κατοίκους άρχισε να διαμαρτύρεται για την ανεπάρκεια της κυβέρνησης, ο Καμμένος αποφάσισε να βρίσει τον κάτοικο (!). Κι όμως, αυτά είναι μερικά σημεία της συζήτησης:

Δακρυσμένος άνδρας προς Καμμένο:

«Μας αφήσατε μόνους μας, δεν υπήρχε κανείς»

Μία κοπέλα προς Καμμένο:

«Μας είπαν “βουτήξτε να σωθείτε”. Πώς να βουτήξουν οι ηλικιωμένοι;»

Καμμένος:

«Θα ανοίξουμε τους δρόμους προς τη θάλασσα… Αυτά έγιναν, τώρα θα υπάρξει πρόσβαση στην παραλία… Ηταν εδώ οι βάρκες, οι βατραχάνθρωποι, το λιμενικό…»

Ο ίδιος άνδρας προς Καμμένο:

«Δεν τους είδα»

Καμμένος:

«Αυτά τα λες εσύ κι ο Πορτοσάλτε»

Δείτε το βίντεο:

Καμιά φορά μας τελειώνουν και τα λόγια με την έλλειψη ντροπής που υπάρχει.

 

Best of internet