Quantcast
THE STREAM

Mάχη του Μαραθώνα στο Nammos ετοιμάζει ο Τσάρος Ψινάκης με όλο το Δήμο καλεσμένο

Αίμα και Nammos από τον πιο fabulous δήμαρχο που γνώρισε ποτέ αυτό το ηλιακό σύστημα


THE NEWSROOM · 20 Ιουλίου 2018

Ως γνωστόν όταν ο Ηλίας Ψινάκης πήγαινε στη Μύκονο, οι υπόλοιποι τρώγαμε τραχανά στο χωριό της γιαγιάς μας έξω από την Ανδρίτσαινα. Πέρα από μετάλλιο τιμής για τον fabulous δήμαρχο του Μαραθώνα, αυτό σημαίνει πως δεν πρόκειται να σοκαριστούμε αν μάθουμε πως ο βετεράνος μάνατζερ / πολιτικός ηγέτης ετοιμάζεται για άλλο ένα πάρτυ στο νησί των ανέμων. Ακόμα κι αν η πρόσκληση αναφέρεται σε μια διοργάνωση με «τρελά σπασίματα στη Μύκονο».

Ο λόγος για το πάρτυ είναι ότι ο κ. Ψινάκης γιορτάζει την ονομαστική του εορτή (τι περιμένατε, την επέτειο από την Άλωση της Βαστίλης) και προφανώς ο Μαραθώνας είναι πολύ μικρός για να χωρέσει το έπος του Γκιλγκαμές που θα συντελεστεί. Γι’αυτό λοιπόν ο γαλαντόμος άρχοντας καλεί όλο το δήμο Μαραθώνα στο Nammos, για κανένα σφηνάκι σαμπάνια (από τα 7 χιλιάρικα ξεκινάει το μπουκάλι αν δεν το γνωρίζετε, βασικοί).

Όχι ότι θα κόλλαγε σε τέτοιες μικρολεπτομέρειες ο άρχοντας. Σε περίπτωση που δεν έχετε τι να κάνετε, η φάση ξεκινάει μετά τις 10.30, ενώ όπως αναφέρει η πρόσκληση:

«Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να τα σπάσουμε μαζί αλά Ελληνικά. Την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2918 στο Nammos στη Μύκονο. Σας περιμένω τρελά από τις 22:30,

Ηλίας Ψινάκης.

Dress code: Ο,τι γουστάρετε.

RSVP… (Repondez s’ il vous plait -παρακαλώ απαντήστε)»

Και φυσικά, η απάντηση πρέπει να σταλεί στο επίσημο δημαρχικό mail – mayorofmarathon@gmail.com αν θέλετε να στείλετε βιογραφικό. Το οποίο σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα ο δήμαρχος βρήκε δουλειά στους αργόσχολους που έπαιζαν Candy Crush 20 Ιουλίου και τους έβαλε να του στήσουν το πάρτι. Όσο για την πραγματικά φαραωνική πρόσκληση, περιλαμβάνει σπασμένα πιάτα, πολύχρωμα λαμπιόνια, έναν τύπο που χορεύει ζεϊμπέκικο, πανέρια με λουλούδια και δυο μαρμάρινα λιοντάρια, έτσι για τη φάση:

Η πρόσκληση πάντως προμηνύει μεγαλειώδη σκηνικά, εμείς θα πηγαίναμε κι ας παίρναμε και μια σουρωτή όλοι μαζί Σουρωτή.

Best of internet