Quantcast
THE STREAM

Μπήκαμε στο τουίτερ της Παπακώστα μόλις μάθαμε ότι έκανε κόμμα και δεν απογοητευτήκαμε

Ιδρύθηκε η Νέα Ελληνική Ορμή, η οποία έμελλε να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις


THE NEWSROOM · 20 Ιουλίου 2018

Η μεγάλη θλίψη που μας είχε πιάσει όταν η Κατερίνα Παπακώστα είχε διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία επειδή ανησυχούσαμε ότι θα εξέλειπαν από την καθημερινότητά μας μερικές αναγκαίες νότες Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας, έρχεται τώρα να αντικατασταθεί από ένα κύμα χαράς και εθνικής ανάτασης. Η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι παίρνει το μέλλον της πολιτικής της καριέρας, αλλά και το μέλλον του Ελληνισμού στα χέρια της, ιδρύοντας το ολόδικό της κόμμα, ονόματι Νέα Ελληνική Ορμή (Ν.Ε.Ο.).

Μόλις πληροφορηθήκαμε τα χαρμόσυνα νέα, τρέξαμε πάραυτα στον καλύτερο ελληνικό λογαριασμό του twitter για να μας ανακοινώσει η ίδια η Κατερίνα Παπακώστα τις εξελίξεις, αφού σήμερα ήρθε και η επίσημη κατάθεση του κόμματός της στον Άρειο Πάγο, συνοδευόμενη από αντίστοιχα αποδεικτικά στοιχεία:

Ωστόσο διαπιστώσαμε ότι η ίδια είχε  ήδη προϊδεάσει το κοινό της για το Ν.Ε.Ο, όπως πάντα, συνοδεύοντας τις σκέψεις της με ζόρικες φωτογραφίες:

Βοdy language που υποδηλώνει ότι ο στην άλλη άκρη της γραμμής βρίσκεται κάποια αστρολόγος η οποία βγάζει τον αστρολογικό χάρτη του ΝΕΟυ κόμματος.

 

Πιάνουμε κάποια περίεργα vibes με τα χέρια της Παπακώστα να χαϊδεύουν τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδος.

 

Το ΝΕΟ κόμμα φαίνεται ότι στελεχώνεται από νέα μέλη.

 

Μάλιστα, η Ιδρυτική Διακήρυξη του Ν.Ε.Ο. ξεκινάει με αποφθέγματα των Θουκυδίδη, Καζαντζάκη, Κωνσταντίνου Καραμανλή, και του Κέυνς… Η ίδια η βουλευτής σε δελτίο τύπου δήλωσε ότι πρόκειται για ένα κόμμα που τοποθετείται στην κοινωνική κεντροδεξιά και έχει ως προτεραιότητα την κοινωνική ατζέντα. Εμείς ανυπομονούμε να δούμε σε ενεργό δράση το νέο κόμμα ΝΕΟ και ελπίζουμε τα social media να τα διαχειρίζεται η ίδια η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα του ελληνικού ίντερνετ.

Best of internet