Quantcast
THE STREAM

Δωρεάν μαθήματα smackdown δίδαξε μια γκαρσόνα στον άντρα που τη χούφτωσε

Το τάκλιν που έφαγε ο τύπος που την παρενόχλησε θα έκανε περήφανο τον Ερίκ Καντονά


THE NEWSROOM · 20 Ιουλίου 2018

Αν μιλάμε γενικά, ο κόσμος μας δεν είναι δίκαιος, καμιά φορά όμως έχουμε την τύχη να βλέπουμε τη δικαιοσύνη να σκάει πάνω σε κάποιον μαλάκα όπως τα αμόνια της ACME στο κεφάλι του κογιότ. Αυτό ακριβώς συνέβη στην περίπτωση ενός τυπά στην πόλη Σαβάνα της Τζόρτζια των ΗΠΑ, που αποφάσισε έτσι ξαφνικά να χουφτώσει μια γκαρσόνα, για να κερδίσει στη συνέχεια τη δωρεάν επίδειξη μιας κίνησης βγαλμένης από το smackdown.

To στόρι έχει ως εξής: Η 21χρονη Εμίλια Χόλντεν είχε βάρδια στο μαγαζί Vinnie Van Go-Go’s που δούλευε, όταν ένας άγνωστος άντρας της έπιασε τον κώλο καθώς πέρναγε. Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης είχε την τύχη να καταγράψει την επική που ακολούθησε, με την Χόλντεν να αρπάζει τον τύπο που την παρενόχλησε από το λαιμό και να τον πετάει κάτω. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε αμέσως και αφού είδε το πεντακάθαρο footage από την κάμερα, συνέλαβε τον τύπο.

Το περιστατικό αυτό συνέβη το Σάββατο 30 Ιουνίου, λίγο πριν τις 11 το βράδυ, ενώ ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος από το κρατητήριο τη Δευτέρα 2 Ιουλίου. Σήμερα έγινε γνωστό το όνομά του: Ο 31χρονος Ράιαν Τσεργουίνσκι από το Παλμ Μπέι της Φλόριντα είναι αυτός που αποφάσισε να χουφτώσει την Χόλντεν, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως έχει δύο βρέφη κοριτσάκια και βρίσκεται σε πολύχρονη σχέση με τη μητέρα τους. Δεν ξέρουμε πως θα φανεί αυτό στην οικογένειά του, αλλά ο Τσεργουίνσκι εκτός από το κρατητήριο και τα 2500 δολάρια που πλήρωσε για την εγγύηση, πρόκειται να δικαστεί για σεξουαλική παρενόχληση, με τον μόνο υπεύθυνο γι’αυτό να είναι φυσικά ο ίδιος.

Όπως δήλωσε η ίδια η Χόλντεν για τη δυσάρεστη εμπειρία της:

«Έκανα ό,τι ένιωσα πως είναι το καλύτερο. Τον έριξα κάτω και έβαλα τους συνάδελφους μου να φωνάξουν την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί είδαν το βίντεο, τον συνέλαβαν αμέσως. Έκατσε στη φυλακή μέχρι τη Δευτέρα οπότε κατά τη γνώμη μου, πήρε ό,τι του άξιζε.»

Η Χόλντεν είχε επίσης ένα μήνυμα για τις άλλες γυναίκες που υφίστανται σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά τους:

«Το μόνο που θέλω από τις εμπειρίες μου είναι να ξέρουν οι γυναίκες ότι είναι σωστό να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.

Έχεις κάθε δικαίωμα να φοράς ό,τι θες και ακόμη περισσότερο να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου.»

Για να γίνει ακόμη πιο κουλ η φάση, η Χόλντεν αξιοποιεί τα λεφτά από το video (το οποίο έχει γίνει viral) για να μαζέψει χρήματα για καταφύγια για γάτες. Όπως γράφει στη GoFundMe σελίδα της, «πρόσφατα ένα βίντεο μου έγινε viral. Θα ήθελα να αξιοποιήσω αυτή την ευκαιρία για να επιστρέψω κάτι σε ένα ζήτημα που έχει μεγάλη σημασία για μένα, τις ΓΑΤΕΣ!»

Πραγματικό λουτρό δικαιοσύνης, θα έλεγε κανείς.

(πηγή)

Best of internet