Quantcast
THE STREAM

Η νέα μόδα της γιόγκα με γίδια είναι η απόλυτη διασταύρωση Ινδίας – Αγρινίου

Μάλλον η σκέτη yoga δεν ήταν αρκετά lit


THE NEWSROOM · 20 Ιουλίου 2018

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας μ’ αυτό μας φέρνει τρόμο, αφού μετά τη beer yoga και την black metal yoga, ήρθε τώρα η ώρα για την Goat Yoga, κατά την οποία κάνετε κανονικά τον χαιρετισμό στον Ήλιο, απλά έχετε και στην πλάτη σας μια κανονικότατη και ολοζώντανη γίδα.

Αν το να πάτε στο Θιβέτ για να ζήσετε σαν κατσίκα σας φαίνεται κάπως παρατραβηγμένο, τότε ίσως η λύση της γιόκα με τη συνοδεία κατσικιών να είναι μια ιδανική μέση λύση για εσάς. Όπως δήλωσε στο FOX ο αγρότης ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε την αρχική ιδέα για αυτό το μαγικό concept, πλέον έχει τόσο μεγάλη ζήτηση για συνεδρίες που δεν προλαβαίνει.

Η διαφήμιση για το goat yoga αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θα κάνουν την καρδιά σας να ανοίξει, το χαμόγελό σας να απλωθεί από άκρη σε άκρη σε όλο σας το πρόσωπο. Τα κατσίκια θα κάνουν τις διατάσεις σας πιο βαθιές και θα σας ενδυναμώσουν ως τον πυρήνα της ύπαρξής σας. Αυτά θα συμβούν καθώς τα κατσίκια θα κυκλοφορούν στην τάξη και θα αλληλεπιδρούν με τον καθέναν από τους συμμετέχοντες στη συνεδρία.»

Η Lainey Morse η οποία έχει πατεντάρει το «Original Goat Yoga» το 2016 και η οποία έβγαλε 160.000 ζεστά δολάρια σε ένα χρόνο.

Τα κατσικάκια που κάνουν yoga είναι της ποικιλίας των νιγηριανών νάνων, ενώ στο πρόγραμμα της ημέρας προβλέπεται μια γνωριμία με τα ζώα πριν από τη γιόγκα, ώστε να συνδεθείτε κάπως πνευματικά πριν ακουμπήσουν με τις θεραπευτικές τους οπλές πάνω στη βασανισμένη σας πλάτη. Στη συνέχεια ακολουθεί μια ώρα γιόγκα με τα συμπαθή ζωάκια και στο τέλος ακολουθεί μισή ώρα «για selfies και φωτογραφίες με τα ζωάκια».

Στο CNBC, μια άλλη εντερπρενέρ η οποία επίσης ισχυρίζεται ότι η ίδια ανακάλυψε τη γιδογιόγκα, αναφέρει ότι τον πρώτο χρόνο που λειτούργησε τη φάρμα της ως χώρο γιδογιογκαησυχαστήριο, έβγαλε 160.000 δολάρια κέρδος, ενώ όλο αυτό ξεκίνησε διαβάζοντας ένα βιβλίο ονόματι «Raising Goats for Dummies».

 

For Dummies, αγαπητοί φίλοι.

Best of internet