Quantcast
THE STREAM

Kόκα μέσα σε πρίζες έκρυβαν στη Μύκονο, μάλλον για να μπριζώνεται ο κόσμος πιο εύκολα

Αυτή τη φορά, το ντουί θα φτιάξει εσένα


THE NEWSROOM · 19 Ιουλίου 2018

Τέλος έλαβε η δράση άλλης μια σπείρας που έσπρωχνε κόκα και ακατέργαστη κάνναβη στην Αθήνα και τη Μύκονο της καρδιάς μας. Τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 28, 31, 31 και 37 ετών συνελήφθησαν από τις αρχές και πιο συγκεκριμένα από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι συνεργάστηκαν μαζί με τους συναδέλφους τους από το Α.Τ. Μυκόνου.

Το μεγάλο μπουζούριασμα έγινε την Τρίτη 17 Ιουλίου, οπότε και οι πληροφορίες των αστυνομικών για τη δράση του κυκλώματος οδήγησαν σε δύο ξεχωριστές επιχειρήσεις στην Κυψέλη και στο νησί του Γιάννη Γαλάτη. Εκτός από τους τέσσερις που συνελήφθησαν, καταζητούνται και άλλοι τρεις (δύο έλληνες κι ένας αλλοδαπός), με το συνολικό παρεάκι να έχει καταφέρει να έχει στήσει μια πολύ καλή μπίζνα, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει υπόψη της περισσότερες από 200 αγοραπωλησίες.

Το ενδιαφέρον στη δράση της συγκεκριμένης σπείρας είναι ότι χρησιμοποιούσε μπρίζες για να κρύψει την πραμάτεια, μια λύση η οποία αναμένεται να προκαλέσει σίγουρα κάποια στοχευμένα λογοπαίγνια, ή κάποια απορία για το αν οι νάρκος του Αιγαίου μίλαγαν με κωδική ορολογία ηλεκτρολόγου.

Όπως και να’χει, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρήκε αυτά:

Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 128,8 γραμμαρίων
Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 176 γραμμαρίων
Δύο αυτοκίνητα
Το χρηματικό ποσό των 2.990 ευρώ
Έξι κινητά τηλέφωνα
Τρεις ζυγαριές ακριβείας
Τρία βιβλιάρια τραπεζών με ύψος καταθέσεων 22.778 ευρώ

Οι μάστορες συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους έστειλε για την κύρια ανάκριση. Αν μη τι άλλο αν βγουν από τη μπουζού κάποια στιγμή, θα μπορούν να βγάλουν τα προς το ζην φτιάχνοντας κανένα ντουί.

Best of internet