Quantcast
THE STREAM

Το σποτάκι της ΕΛΑΣ για ασφαλή οδήγηση με το Louis CK ως Ιαβέρη σηκώνει κλήση

Είναι να αναρωτιέται κανείς πως συλλαμβάνουν τέτοια concept


THE NEWSROOM · 19 Ιουλίου 2018

Φιλοδοξίες να γίνει viral φαίνεται ότι έχει η Ελληνική Αστυνομία, αφού οι αναρτήσεις που βλέπουμε από τους επίσημους λογαριασμούς της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν όλο και περισσότερο να μιλήσουν στη γλώσσα των νέων. Προφανώς ο υπεύθυνος των social media είναι ο στάνταρ θείος που σκάει στα οικογενειακά τραπέζια και λέει «Εγώ θα κάτσω εδώ να συλλάβω τη νεολαία», οπότε οι αναρτήσεις για οδηγίες και συμβουλές  προς τους πολίτες δεν περιορίζονται απλά σε παραινέσεις και σε βαρετά γραφιστικά.

Πλέον η αστυνομία απευθύνεται στο ίντερνετ μιλώντας βαηραλέζικα, αφού αφ’ ενός έχουν αρχίσει και γίνονται πραγματάκια, ενώ μόλις σήμερα η Αστυνομία αποφάσισε να περάσει ένα μήνυμα για την ασφαλή οδήγηση ανεβάζοντας ένα βιντεάκι με τον διάσημο κωμικό, Louis CK ο οποίος στο προηγούμενο διάστημα κατηγορήθηκε για σωρεία σεξουαλικών παρενοχλήσεων προς άλλες γυναίκες ηθοποιούς και κωμικούς. To μήνυμα της αστυνομίας ουσιαστικά λέει «η σκρολάρετε στα σόσιαλ της ΕΛ.ΑΣ. όση ώρα οδηγείτε»:

κινητό τηλέφωνο + οδήγηση = ασύμβατα

Γνωρίζουμε από προσωπική εμπειρία ότι το κινητό αποσπά την προσοχή του οδηγού, έστω & για ελάχιστα δευτερόλεπτα, χρόνος που αποδεικνύεται επαρκής για να θέσει τη ΖΩΗ σε κίνδυνο! #οδική_ασφάλεια #hellenicpolice

Gepostet von Ελληνική Αστυνομία am Mittwoch, 18. Juli 2018

Τα overtrying των σοσιαλμιντιακών οργάνων της τάξης είναι πραγματικά η δροσερή νότα που χρειαζόμασταν αυτό το καλοκαίρι και προτείνουμε στους φίλους μας στην ΕΛ.ΑΣ. να συνεχίσουν το ποστάρισμά τους σε τέτοια μοτίβα.

 

Best of internet