Quantcast
THE STREAM

Φιέστα στην Πνύκα για το τέλος των μνημονίων ετοιμάζει η κυβερνησάρα για όσους μείνουν Αθήνα

Ένα λαμπερό μνημονιακό γκαλά, ιδανικό αν δεν πάτε διακοπές τον Αύγουστο


THE NEWSROOM · 17 Ιουλίου 2018

Εάν δεν ξέρετε ακόμα που θα πάτε διακοπές, ή αν θα πάτε γενικώς πουθενά, τότε σας έχουμε εξαιρετικά νέα, άσχετα με τις χαμένες σας διακοπές, μιας και μετά τον δεκαπενταύγουστο και λίγο πριν το ντεμπούτο του Σεπτέμβρη, η κυβερνησάρα μας ετοιμάζει τεράστιο event «εξόδου» στην Πνύκα.

Όπως διαβάζουμε εδώ, στις 21 Αυγούστου ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στην Πνύκα για να εξαγγείλει σε εορταστικό κλίμα την έξοδο της ομορφότερης χώρας του κόσμου στις αγορές. Στο γκαλά αυτό που θα λειτουργήσει σαν ταφόπλακα στα μνημόνια και θα μας περάσει στην ελπιδοφόρα εποχή των μεταμνημονίων, πρόκειται να προσκληθούν κορυφαίοι ευρωπαίοι πολιτικοί.

Η κυβέρνηση φέρεται να θέλει να πετύχει την μεγάλη έξοδο πριν την 20η Αυγούστου, ώστε να υπάρχει και μια αφορμή για το εν λόγω πάρτι. Αν όλα πάνε δεξιά, η 21 Αυγούστου προβλέπεται να είναι «η ημέρα εξόδου της χώρας από τα μνημόνια» και ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να σχεδιάσει κάτι όμορφο για αυτή τη συγκυρία και εκεί πρόκειται να παρουσιάσει το λαχταριστό πρόγραμμα της επόμενης ημέρας μαζί με αναφορές στην επερχόμενη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Εάν για κάποιο λόγο δεν σας πείσει το εορταστικό γκαλά στην Πνύκα, το φετινό καλοκαίρι θα έρθει να επισφραγίσει και η ΔΕΘ στις αρχές του Σεπτεμβρίου, η οποία μάλιστα φέτος θα είναι αφιερωμένη στις ΗΠΑ, για να βγάλουμε όλοι γούστα. Εκεί ο πρωθυπουργός προβλέπεται να πυροβολήσει εξαγγελίες για μέτρα υπέρ των κατώτερων στρωμάτων, για τον κατώτατο μισθό και τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, «ενώ θα προϊδεάσει για την μη περικοπή των συντάξεων, όπως προβλέπεται από την συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές».

Ανυπομονούμε για εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα με παπιγιόν και φράκο.

Best of internet