Quantcast
THE STREAM

Τον Ινδουιστή Θεό του Θανάτου να κόβει κλήσεις για κράνος έβαλαν στην Ινδία

Ο Ινδός Ιαβέρης είναι κυριολεκτικά θεούλης


THE NEWSROOM · 14 Ιουλίου 2018

Μία εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα για να τονώσει την οδηγική ασφάλεια είχε η αστυνομία της Ινδίας και με αυτό δεν εννοούμε πως ανακοίνωσε συνεργασία με τον Ιαβέρη. Ο σκοπός εδώ ήταν πιο συγκεκριμένα να πείσουν τους Ινδούς οδηγούς να βάζουν κανονικά τη ζώνη τους, κάτι που ομολογουμένως και στην Ελλάδα έχουμε ανάγκη. H λύση τους είναι να καλέσουν σε βοήθεια τις αρχαίες ινδικές θεότητες και αυτό είναι πιο κουλ από τη ζωούλα μας.

Ο Θεός τον οποίο οι Ινδοί στρατολόγησαν στην Τροχαία είναι ο Γιάμρα, η θεότητα του Θανάτου στην ινδουιστική θρησκεία. Στα πλαίσια της καμπάνιας με όνομα “Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας” που ξεκίνησε η Τροχαία στο Μπάνγκαλορ,ο θεούλης θεός θα κάνει το μπαμπούλα, μήπως και πειστεί ο κόσμος να ακολουθήσει τον ΚΟΚ χωρίς να χρειαστεί να τους κόψουν κλήση.

Όπως αναφέρει το τοπικό India TV:

Παίρνοντας τον Γιάμρα ως πρέσβη τους, η Τροχαία της Πύλης Χαλασούρου προσπάθησε να κοινωνήσει το μήνυμα των κινδύνων της μη χρήσης κράνους, της επικίνδυνης οδήγησης και άλλων παραβάσεων.

Έχουμε θέσει τον Ιούλιο ως μήνα οδικής ασφάλειας. Σαν κομμάτι αυτού του πράγματος, τρέχουμε διάφορα προγράμματα όπως διαλέξεις σε σχολεία και πανεπιστήμια και happenings στο δρόμο” δήλωσε στο PTI ο Υποδιευθυντής της Τροχαίας Ανουπάμ Αγκραουάλ.

Σκεφτήκαμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τον χαρακτήρα Γιάμα για να πείσουμε τον κόσμο πως αν παραβείς τους κανόνες του ΚΟΚ, ο Γιάμα θα έρθει στο σπίτι σου“, δήλωσε.

Ο ηθοποιός, ο οποίος σταματούσε μηχανόβιους και τους υπενθύμισε τη σημασία που έχει να τηρούνται οι κανόνες οδήγησης, ήταν ο Βιρές, ένας ηθοποιός του θεάτρου που παίζει σε έργα που βασίζονται στην Ινδουιστική μυθολογία. Αφού είχε σταματήσει τους κυρίως νεαρούς οδηγούς που επέλεξε, ο Γιάμα κουνούσε το ρόπαλό του στον αέρα, προειδοποιώντας τους πως δε θα τους λυπηθεί.

Η αλήθεια είναι πως το σκηνικό είναι αρκετά αστείο, αλλά ίσως καταφέρει και να πείσει κάποιους πιο πιστούς Ινδουιστές, το οποίο σημαίνει ότι η θρησκευτική πρόληψη μπορεί επιτέλους να χρησιμοποιηθεί για καλό σκοπό. Η δε αστυνομία έχει δηλώσει πως το σχέδιο έχει κιόλας αρχίσει να μειώνει τα ατυχήματα.

Ίσως λοιπόν η κατάρα του Γιάμα να είναι ευλογία στην πραγματικότητα. Πάντως σε κάθε περίπτωση, αν το σχέδιο δουλεύει, ακόμη κι εμείς που είμαστε πιστοί Σατανιστές θα στηρίζαμε την εισαγωγή του Γιάμα στα ελληνικά δρώμενα.

(πηγή)

 

 

Best of internet