Quantcast
THE STREAM

Για το θράσος τους να κάνουν τζάμπα κάμπινγκ μπουζούριασε η ΕΛ.ΑΣ. τέσσερις χίπηδες στη Χαλκιδική

Να μάθουν να πληρώνουν δωμάτιο για να στηρίξουν και την εθνική οικονομία


THE NEWSROOM · 12 Ιουλίου 2018

Σταματημό δεν έχουν τα χτυπήματα της ΕΛ.ΑΣ. στο οργανωμένο καλοκαιρινό έγκλημα. Μετά από το νοκάουτ χτύπημα στα καρτέλ ναρκωτικών της πατρίδας του Σταν, αυτή τη φορά σειρά είχαν οι άθλιοι καταπατητές δημόσιων δασών και παραλιών, το οποίο για λόγους παραπλάνησης ονομάζεται από τους χίπηδες ελεύθερο κάμπινγκ.

Πιο συγκεκριμένα, τα λαγωνικά της τοπικής αστυνομίας της Χαλκιδικής τσάκωσαν τέσσερις αλήτες που έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ, λογαριάζοντας δηλαδή κυριολεκτικά χωρίς τον ξενοδόχο. Όπως αναφέρει το τοπικό site voria.gr, οι τέσσερις χίπηδες είχαν σταματήσει άνετοι τα τροχόσπιτα τους στην Ουρανόπολη και είχαν στήσει σκηνές στην παραλία της Κομίτσας.

Δε θα πέρναγε έτσι όμως η προσπάθεια τους να αποφύγουν το να πληρώσουν για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ένα δωμάτιο σε χόστελ ή ένα ιδιόκτητο κάμπινγκ τέλος πάντων. Η κίνηση της αστυνομίας, η οποία εντάσσεται στο συνολικό πλαίσιο ελέγχου του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας και του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Χαλκιδικής (η αλήθεια είναι ότι η εμπλοκή του τελευταίου εντυπωσίασε λίγο), σταμάτησε το θράσος τους, το οποίο περιλάμβανε και το στήσιμο ολόκληρου τσαντιριού με τραπεζοκαθίσματα σε μη οργανωμένη παραλία.

Να σημειωθεί ότι οι άντρες είχαν ηλικία από 40 έως 63 ετών. Θα έπρεπε να είχαν μάθει στην ηλικία τους ότι στον ελληνικό τουρισμό το τζάμπα πέθανε. Να μην ξεχάσουμε εδώ ότι πρόσφατα έγινε μέχρι και συνέδριο για το θέμα στο Ναύπλιο, επειδή τα πράγματα πρέπει να γίνονται οργανωμένα.

 

Best of internet