Quantcast
THE STREAM

Το ζέπελιν που περιμένει στο Λονδίνο τον πορτοκαλί πλανητάρχη είναι το όγδοο θαύμα του κόσμου

Με ένα τεράστιο μπαλόνι baby Τραμπ υποδέχονται οι Λονδρέζοι τον αμερικανό πρόεδρα


THE NEWSROOM · 6 Ιουλίου 2018

Να γαργαλήσουν τα κόμπλεξ του πορτοκαλί πλανητάρχη φαίνεται ότι αποφάσισαν να γαργαλήσουν οι Λονδρέζοι, εν όψει της καταπληκτικής συνάντησης μεταξύ Τερέζα Μέη και Ντόναλντ Τραμπ. Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο BBC, ένα τεράστιο πλαστικό Τραμπόμορφο βρέφος γεμάτο με ήλιον είναι έτοιμο να πετάξει πάνω από τον ουρανό του Λονδίνου, προκειμένου να κάνει trigger στον Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος σύμφωνα με τους εμπνευστές του πρότζεκτ, είναι σαν «ένα οργισμένο μωρό με ευαίσθητο εγωισμό και μικρά χεράκια».

«Ο Τραμπ πραγματικά φαίνεται να σιχαίνεται όταν τον κοροϊδεύουν. Οπότε όταν επισκεφθεί τη χώρα την Παρασκευή θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζει πως όλη η Βρετανία τον περιφρονεί και γελά εις βάρος του», επισημαίνει ο εμπνευστής της ιδέας Λίο Μάρεϊ.

Ο Τραμπ πρόκειται να συναντηθεί με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι την Παρασκευή 13 Ιουλίου στην Ντάουνινγκ Στριτ. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, θα συναντηθεί επίσης με τη βασίλισσα Ελισάβετ, μια συνάντηση που πέραν του ότι μάλλον θα χαρίσει τρομερές φωτογραφίες, επιπλέον έχει εγείρει πολλές αντιδράσεις.

Έπειτα από εκστρατεία συγκεντρώθηκαν 18.000 λίρες (20.300 ευρώ) για το εφιαλτικό αυτό ζέππελιν, ενώ ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν έδωσε ήδη άδεια για να πετάει το μπαλόνι πάνω από τη βρετανική πρωτεύουσα επί δύο ώρες την ημέρα της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου. Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι είχαν υπογράψει αίτηση με την οποία ζητούσαν να δοθεί άδεια στο μπαλόνι. Ωστόσο, για να απογειωθεί τελικά και να το θαυμάσουμε όντως να σκίζει τους αιθέρες του Λονδίνου κλαίγοντας, τότε θα χρειαστεί και μια άδεια από την πολιτική αεροπορία και την αστυνομία. της Βρετανίας, αλλά και από την αστυνομία.

 

Best of internet