Quantcast
THE STREAM

Dream Team Πατούληδων βάρεσε σουτάκια για το Δημοψήφισμα, γιατί τίποτε δε βγάζει νόημα πια

Giorgos Patoulis, Γιώργος Πατούλης, Πατουλης Γιωργος, Γιωργος Πατουλης και Patoulis Giorgos με εξαιρετικές επιδόσεις στο παρκέ


THE NEWSROOM · 5 Ιουλίου 2018

Σήμερα κλείνουν αισίως τρία χρόνια από το δημοψήφισμα του 2015 και μιας και βρισκόμαστε στην περίοδο του πρώτου μεταμνημονίου, έρχεται ο απόλυτος Έλληνας πολιτικός να ανεβάσει την απόλυτη επετειακή ανάρτηση, στην οποία τον βλέπουμε κάτω από μια μπασκέτα να βάζει 6 στα 6 καλάθια.

Καλημέρα σε όλους! 3 χρόνια πέρασαν από την κωλοτούμπα του Δημοψηφίσματος και του Όχι που έγινε Ναι και εμείς συνεχίζουμε την απόλυτη ευστοχία! 6 στα 6!

Gepostet von Giorgos Patoulis am Donnerstag, 5. Juli 2018

Αυτό το όλο νόημα βίντεο συνοδεύεται από βαθυστόχαστη λεζάντα, την οποία υπογράφουν οι Giorgos Patoulis, Γιώργος Πατούλης, Πατουλης Γιωργος, Γιωργος Πατουλης και Patoulis Giorgos.

Αυτές οι πέντε ηγετικές μορφές, που εάν όλα πάνε καλά πρόκειται να εκλεχθούν Δήμαρχοι Αθηναίων για να κάνουν την «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά», φαίνεται ότι τα καταφέρνουν πολύ καλά με τις μπασκέτες, πράγμα εξαιρετικά ενδεικτικό για την ποιότητα ενός πολιτικού, όπως έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν.

Μάλιστα τώρα που το αίμα του τοπικού άρχοντα ρέει κανονικότατα στην αριστοκρατική οικογένεια Πατούλη, φαίνεται ότι και η σύζυγος Πατούλη η Αυτού Μεγαλειότης Μαρίνα Πατούλη, η οποία θα θέσει υποψηφιότητα για να αναλάβει την κομητεία της Πεύκης. Ανυπομονούμε να δούμε και την Μαρίνα Πατούλη σε προεκλογικά σουτάκια στο παρκέ.

Ενδιαφέρον θα είχε να μαζευόντουσαν οι Πατούληδες με τους Βαρθακούρηδες, να γίνουν όλοι ένα μεγάλο παρεάκι πιο τρελό και από το δικό σου.

Best of internet