Quantcast
THE STREAM

Μακεδονομάχοι κάνουν ντου σε κατάληψη για διαλειμματάκι από τα Μακεδονικά

Πάντως η περιφρούρηση του Ε.Κ.Χ. Σχολείο έδιωξε τους φασίστες με έναν πυροσβεστήρα


THE NEWSROOM · 5 Ιουλίου 2018

Για μια και μοναδική Ελληνική Μακεδονία χωρίς Σλάβους, χωρίς ομοφυλόφιλους, χωρίς μπολσεβίκους, χωρίς Εβραίους και χωρίς αναρχικούς συνεχίζουν να παλεύουν οι Μακεδονομάχοι, ή τέλος πάντων οι φασίστες που έχουν βρει το τέλειο timing για να ενώσουν τις φωνές τους με όλους όσοι νομίζουν ότι είναι απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου.

Μόλις χτες το απόγευμα της Τετάρτης, άλλη μια φορά οι Μακεδονομάχοι φρόντισαν να επιτεθούν με πέτρες ενάντια στην κατάληψη «Σχολείο» στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια αυτοκινητοπομπής για το Μακεδονικό. Όπως αναφέρεται στη σελίδα του «Ελεύθερου Κοινωνικού Χώρου Σχολείο»:

Ενα τέταρτο πριν και ενω η αυτοκινητοπομπή για το Μακεδονικό κινούνταν επι της Βασ. Γεωργίου, περνώντας μπροστά απο τον…

Gepostet von Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Σχολείο am Mittwoch, 4. Juli 2018

Μάλιστα, όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος Στέλιος Νικητόπουλος, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ακούστηκαν γνωστά παραδοσιακά Μακεδονικά συνθήματα και ουρλιαχτά, όπως «αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η γη δε σας ανήκει». Το περιστατικό κράτησε 10 λεπτά και οι φασίστες δεν μπόρεσαν να μπούνε στο χώρο, οπότε αποχώρησαν προς Λευκό Πύργο.

Οι απ’ ευθείας απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Ηφαιστίωνα την ώρα που τρώνε τον πυροσβεστήρα στη μούρη ακούγονται να φωνάζουν «παλιοπουσταριά», «αδερφάρες» και άλλα τέτοια σχετικά.

Υπενθυμίζεται πως είναι η δεύτερη φορά που το «Σχολείο» δέχεται επίθεση από «Μακεδονομάχους». Η πρώτη είχε γίνει τον Ιανουάριο, την ίδια μέρα που σημειώθηκε ο εμπρησμός της Libertatia, ενώ διεξαγόταν τότε συλλαλητήριο.

Best of internet