Quantcast
THE STREAM

Τέλος η πολιτική για κολλητό της Χρυσής Αυγής από ΗΠΑ αφού πήγε με την πεθερά του

Η ακροδεξιά οργάνωση που είχε στήσει διαλύθηκε όταν ο ηγέτης της αποφάσισε να ζήσει το Κάμα Σούτρα με την πεθερά του


THE NEWSROOM · 3 Ιουλίου 2018

Ξεκίνησε από το “Ο Αγών Μου” αλλά κατέληξε στις “Οικογενειακές Ιστορίες” – αυτή φαίνεται πως είναι η πορεία του αμερικανού νεοναζί και φιλαράκου του Μιχαλολιάκου, Μάθιου Χάιμπαχ. Ο 27χρονος Χάιμπαχ, ο οποίος έχει στο βιογραφικό του ότι πήρε το κράνος του και κατέβηκε στην ακροδεξιά διαδήλωση Unite The Right στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια τον προηγούμενο Αύγουστο, έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό επειδή είχε συναντηθεί στην Ελλάδα με τον Μιχαλολιάκο και τον Παππά ως μέλος της νεοναζιστικής οργάνωσης Traditionalist Workers Party (TWP). Να σημειωθεί εδώ πως παρά το κάπως τριτοδιεθνιστικό όνομά του, το TWP είναι μια γλυκύτατη μίξη Κου Κλουξ Κλαν με νεοναζισμό.

Όπως σχολίαζε η Χρυσή Αυγή στην ιστοσελίδα της για τον Χάιμπαχ:

«Πρόκειται για έναν υπερδραστήριο εθνικιστή στην Αμερική που μάχεται για την Πατρίδα και τη φυλή του. Εχει υπηρετήσει στον αμερικανικό στρατό και είναι συνεπής οικογενειάρχης»

Nα σημειωθεί ότι κατά τα γεγονότα του Σάρλοτβιλ, ο 20χρονος φασίστας Τζέιμς Φιλντς έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε συγκέντρωση αντιφασιστών και δολοφόνησε έτσι την 32χρονη Χέδερ Χέγιερ.

The dramatic moment a car rammed into a crowd in Charlottesville https://sptnkne.ws/fhzU

Gepostet von Sputnik am Sonntag, 13. August 2017

Σε κάθε περίπτωση, ο Χάιμπαχ φαίνεται πως τα έχει αφήσει πίσω του όλα αυτά, με το λόγο μάλιστα να είναι βγαλμένος από κάποια κωμωδία των αδερφών Κοέν. Πιο συγκεκριμένα, ο Χάιμπαχ πρόσφατα ξεμπέρδεψε από μία βόλτα στη μπουζού διάρκειας 38 ημερών επειδή παραβίασε τους όρους τις αποφυλάκισής του. Ο 27χρονος ομοϊδεάτης του Κασιδιάρη είχε καταδικαστεί αφότου επιτέθηκε σε μια μαύρη διαδηλώτρια σε μια συγκέντρωση του Τραμπ, αλλά η παραβίαση που τον έστειλε μέσα ήταν εσωτερικής κατανάλωσης – μια οικογενειακή υπόθεση θα έλεγε κανείς.

Το στόρι είναι ότι ο Χέιμπαχ,  ο οποίος υπήρξε ηγέτης του TWP, είχε το σπίτι του και το αρχηγείο του κόμματος στο ίδιο μέρος: μια “γειτονιά” από τροχόσπιτα στο Παολί της Ιντιάνα. Η αστυνομία τον συνέλαβε εκεί μετά από έναν σκληρό οικογενειακό καυγά, ο οποίος πληρούσε όλα τα ακροδεξιά κλισέ.

Αναλυτικά, ο Χέιμπαχ ήταν παντρεμένος (με δύο παιδιά) με την Μπρουκ Χέιμπαχ, θετή κόρη του εκπροσώπου του TWP Ματ Πάροτ. Επειδή όμως ένα τροχόσπιτο και μια γυναίκα μάλλον δεν είναι αρκετά, μια μέρα ο Πάροτ και η κόρη του ανακάλυψαν τον  Μάθιου Χέιμπαχ να εξερευνεί το Κάμα Σούτρα με την Τζέσικα Πάροτ, γυναίκα του πεθερού του. Να σημειωθεί ότι για να ολοκληρωθεί το cringe, το θέαμα φαινόταν από το παράθυρο του τροχόσπιτου.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Χέιμπαχ μετά τον φοβερό σκυλοκαυγά που ακολούθησε, όπου δεν αμέλησε να επιτεθεί και στη γυναίκα του. Τελικά καταδικάστηκε για επίθεση και οικογενειακή βία σε βαθμό πλημμελήματος και κακουργήματος αντίστοιχα, για τα οποία οδηγήθηκε στη φυλακή. Το αποτέλεσμα μετά από όλα αυτά είναι να αποφασίσει να σταματήσει να ασχολείται με την πολιτική, ενώ και η ακροδεξιά γκρούπα είναι πρακτικά διαλυμένη.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, αυτή τη στιγμή βλέπει το Handmaid’s Tale και ασχολείται με τα “καθήκοντά του”. Μπορεί κανείς να το πει και βελτίωση πάντως.

(πηγή)

 

Best of internet