Quantcast
THE STREAM

Bεγγαlize it: Ένα τεράστιο και υπέροχο γκραφίτι με τον Θανάση Βέγγο έχει πλέον η Πάτρα

Τι έκανες στην Πάτρα Θανάση;


THE NEWSROOM · 27 Ιουνίου 2018

Ένα εντυπωσιακό mural που αναπαριστά μάλιστα έναν από τους πιο αγαπημένους μας Έλληνες ηθοποιούς κοσμεί πλέον την Πάτρα και κάπως έτσι βλέπουμε τον θεόρατο Θανάση Βέγγο να τρέχει στον τοίχο μιας πολυκατοικίας, όπως τον είχαμε δεν στην αφίσα της ταινίας «Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση;»

Το εντυπωσιακό stencil το έφτιαξε η ομάδα «Political Stencil» στον τοίχο μιας πολυκατοικίας στην οδό Γούναρη στην Πάτρα, και αυτή είναι η 10η και προτελευταία τοιχογραφία που δημιουργείται για το φετινό ArtWalk 3. Το στένσιλ δημιουργήθηκε  έφτιαξαν ένα απίθανο graffii με τον Θανάση Βέγγο, το οποίο πλέον κοσμεί την οδό Γούναρη στην Πάτρα.

first days of our mural at the art progress festival in Patra,June 2018

Gepostet von politicalstencil.com am Montag, 25. Juni 2018

Όπως λένε οι ίδιοι οι Political Stencil, είναι «ένα σύνολο ανθρώπων τυχαίας σύνθεσης, που προέκυψε από μια κοινή αναγκαιότητα. Κοινό στοιχείο όλων τους  είναι η τεχνική του stencil και το περιεχόμενο αυτής, το οποίο εμπεριέχει άμεσα ή έμμεσα πολιτικό μήνυμα και σχολιασμό.» Τα μέλη των Political Stencil είναι απόφοιτοι της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και συναφών σχολών γραφιστικής.

Το συγκεκριμένο mural έγινε με την ευγενική χορηγία της Κινηματογραφικής Λέσχης Πατρών, και το αποτέλεσμα με τον Θανάση να αποδράει και να τρέχει μακρυά, είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που θα μπορούσαν να υπάρχουν σε έναν άχαρο τοίχο μιας πολυκατοικίας.

Εμείς θυμόμαστε τις πιο συγκινητικές στιγμές του παντοτινού Καλού Ανθρώπου, όπως τις εσείς τις αναδείξατε.

Best of internet