Quantcast
THE STREAM

Σαλονικιός καντινιέρης έβαλε μάσκα full face, συνέχισε να δίνει βρώμικο μέσα στα μπάχαλα

Είναι γνωστό ότι η Θεσσαλονίκη δεν αστειεύεται με το φαγητό της


THE NEWSROOM · 26 Ιουνίου 2018

Όλες οι δουλειές είναι με κάποιο τρόπο σημαντικές, όπως αυτή του γιατρού, του οδηγού λεωφορείου, του κλειδαρά, ωστόσο είναι και κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι δεν κάνουν απλώς μια δουλειά, αλλά λειτούργημα. Τέτοιοι είναι όλοι οι καντινιέρηδες που κρατάνε ζωντάνά όλα αυτά τα βρώμικα που μας ταΐζουν θεϊκές λιπαρές τροφές για να μπετώσουμε ευτυχισμένοι στα κρεβάτια μας.

Τη σημαντικότητα της δουλειάς του φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά και αυτός ο καντινιέρης στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος εθεάθηκε να σερβίρει σάντουιτς με αλοιφές και κασέρι στην πλατεία ΧΑΝΘ φορώντας μια full face αντιασφυξιογόνα μάσκα. Όπως διαβάζουμε στο seleo.gr, την ώρα που η αστυνομία ψέκαζε με δακρυγόνα ΠΑΟΚτσήδες που είχαν μαζευτεί για να τιμήσουν με τα μπάχαλά τους μια εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, o καντινιέρης συνέχιζε το λειτούργημά του ανεμπόδιστος.

Καλή η ελληνικότητα της Μακεδονίας, καλό και το ψέκασμα δακρυγόνων, αλλά δύσκολα βγαίνει το βράδυ με άδειο το στομάχι και δύσκολα βγαίνει το μεροκάματο για τον καντινιέρη εάν το κλείσει το μαγαζάκι, οπότε όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, κάπως έτσι θα μοιάζουν τα συσσίτια σε ένα post apocalyptic σενάριο στο οποίο η χώρα μας δέχεται πόλεμο με χημικά όπλα μαζικής καταστροφής.

Εξαιρετική επιχειρηματική ιδέα για την χώρα μας, η αλήθεια να λέγεται.

Best of internet