Quantcast
THE STREAM

Βασικά, γιατί επιτρέπεται στους ΝΑΖΙ να έχουν παιδιά;

Αυτό το παιδικό γράμμα με αρκούδια και σβάστικες από τον σκληρό του Παππά ζητά επέμβαση της Πρόνοιας


THE NEWSROOM · 22 Ιουνίου 2018

Άλλα παιδάκια ζητάνε από τον Άι Βασίλη ένα κουτάβι, άλλα ζητάνε μια Μπάρμπι, άλλα τα μαθαίνουν οι γονείς τους να ζητάνε ψόφο στους Εβραίους και επικράτηση του νεοναζισμού, ενώ τις ευχές για Καλά Χριστούγεννα τις αντικαθιστούν άκοπα ευχές όπως «Χαϊλ Χίτλερ». Αυτά τα απολύτως ανατριχιαστικά πράγματα βλέπουμε σε αυτή την επιστολή/ζωγραφιά που βρέθηκε στον σκληρό δίσκο του Χρήστου Παππά και που φαίνεται να έχει γραφτεί από κάποιο παιδάκι, ίσως κάποιο παιδί του Παππά, υπόδικου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι οι πούστηδοι δεν πρέπει να υιοθετούν παιδιά και ότι τα παιδιά πρέπει να τα έχουν υπό την προστασία τους οι νεοναζί, μαθαίνοντάς τους τα Χάιλ Χίτλερ για καλημέρα.

Το παιδάκι υπογράφει αρχικά το σημείωμα λέγοντας «Με απέραντη αγάπη, Φώτω», ενώ για υστερόγραφο, το κοριτσάκι αναφέρει «Σου ζωγράφισα και μια ζωγραφιά». Εκεί, από παιδικά χεράκια βλέπουμε σχεδιασμένη μια σβάστικα, ένα «Χρυσή Αυγή» και πολύχρωμα Χάιλ Χίτλερ:

Σχετική στιχομυθία από την δίκη της Χρυσής Αυγής όπου και κατατέθηκε σήμερα η επίμαχη ζωγραφιά:

Καμπ: Να διαβαστεί πρώτα το κείμενο;

Εισαγγελέας: Τι απεικονίζει αυτή η ζωγραφιά δηλαδή;

Τσαγκας: λέει «αγαπητέ μου φίλε», κάποια σύμβολα της ΧΑ κλπ, είναι μια ζωγραφιά μικρού παιδιού, δεν είναι ουσιώδες και σημαντικό.

Πρόεδρος: Το εάν έχει να εισφέρει, θα εκτιμηθεί.

Τσάγκας: Είναι ζωγραφιά μικρού παιδιού…

Εισαγγελέας: Πώς το ξέρουμε ότι είναι μικρού παιδιού; Εγώ κρίνω πως δεν είναι ουσιώδες…

Πρόεδρος: Να σας πω, έχουμε ήδη δει παιδιά και παιδιά με τον Άγιο Βασίλη, θα προβληθεί.
(Πηγή: GoldenDawnWatch )

 

Δεν μπορούμε ούτε καν να φανταστούμε ποιος άνθρωπος θα μπορούσε να έχει εμφυσήσει τέτοιες ναζιστικές ιδέες στο κοριτσάκι που έχει γράψει αυτό το σημείωμα. Ποιος άνθρωπος θα μπορούσε να μαθαίνει τα Χάιλ Χιτλερ στα παιδιά του.

Ποιος θα μπορούσε άραγε να μαθαίνει στα παιδιά του να χαιρετούν ναζιστικά;

Κάπως δύσκολο πάντως να μη σοκάρεται κανείς βλέποντας ζωγραφισμένες σβάστικες από παιδικά χέρια, και πολύχρωμα Χάιλ Χίτλερ με αθώους γραφικούς χαρακτήρες.

Best of internet