Quantcast
THE STREAM

Εντοπίστηκε και συνελήφθη τρισεκατομμυριούχος συνέλληνας σε διαμέρισμα στον Άλιμο

Ακόμα δεν γνωρίζουμε εάν ο Αρτέμης Σώρρας ήταν μεταμφιεσμένος σε κάτι


THE NEWSROOM · 16 Ιουνίου 2018

Κάπως έτσι, ένα βροχερό απόγευμα του Σαββάτου τελείωσε το μεγάλο κρυφτό του Ελλάνιου Άρχοντα και τρισεκατομμυριούχου εκλεκτού των Ελ, Αρτέμη Σώρρα, αφού σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, ο Αρτέμης συνελήφθη πριν από λίγο στον Άλιμο.

Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Σώρρας δεν κρυβόταν στα βουνά της Αχαΐας, όπως είκαζαν παλαιότερα οι Αρχές, αλλά στα νότια προάστια της Αθήνας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αστυνομία είχε πληροφορίες ότι βρίσκεται στην περιοχή, τον έθεσαν υπό παρακολούθηση και τελικά τον συνέλαβαν το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο τρισεκατομμυριούχος σωτήρας της ομορφότερης χώρας του κόσμου εντοπίστηκε σε διαμέρισμα όπου διέμενε και συνελήφθη μετά από έφοδο της Ασφάλειας Αττικής, η οποία και τον ακινητοποίησε χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση.

Ο Σώρρας αυτή τη στιγμή κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Θυμίζουμε ότι η σύζυγός του έχει ήδη παραδοθεί, ενώ ο ίδιος έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών χωρίς αναστολή με την κατηγορία για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Αν ήταν με αναστολή, είμαστε σίγουροι ότι θα έδινε λίγα από τα τρις του για να εξαγοράσει την ποινή.

Best of internet