Quantcast
THE STREAM

Ο Μιχαλολιάκοκοκος διέγραψε τον Μπαρμπαρούση «επειδή οι θέσεις του δεν εκφράζουν την ΧΑ»

Η ανακοίνωση μόλις η εισαγγελέας ζήτησε τη διενέργεια έρευνας για το παραλήρημα του Μπαρμπαρούση


THE NEWSROOM · 15 Ιουνίου 2018

Είναι γνωστό ότι οι χρυσαυγίτες θα έκαναν οτιδήποτε τους παίρνει προκειμένου να σώσουν τα τομάρια τους και τώρα που τα πράγματα ζορίζουν και ο νομικός κλοιός στενεύει με την δίκη της Χρυσής Αυγής να συνεχίζεται, πλέον το νεοναζιστικό μόρφωμα φροντίζει να φαίνεται όσο μπορεί ωραίο, φρόνιμο, μετανοημένο και κοινοβουλευτικό, μπας και γλιτώσει τα χειρότερα. To ίδιο, απο ό,τι φαίνεται, συνέβη και την στιγμή που ο Καραϊσκάκης της κακιάς ώρας, Κ. Μπαρμπαρούσης σε παραλήρημά του στη Βουλή ζήτησε από τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Είμαστε σίγουροι ότι η Χρυσή Αυγή διαφωνεί κάθετα με τα λόγια του Μπαρμπαρούση και ούτε που μας περνάει από το μυαλό ότι απλώς φρόντισαν να τον πετάξουν από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής μήπως και προλάβουν τις εισαγγελικές παρεμβάσεις που θα ακολουθούσαν μετά την ομιλία του. Γι’ αυτό, άλλωστε, μετά το παραλήρημα Μπαρμπαρούση, η Χρυσή Αυγή σοκαρισμένη και αηδιασμένη από τα λόγια του βουλευτή της έβγαλε αυτή την ανακοίνωση:

«Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την δήλωση Μπαρμπαρούση, η οποία είναι εκτός γραμμής της Χρυσής Αυγής, η οποία είναι ένα πολιτικό Κίνημα και ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης με την δήλωση του αυτή έδωσε μια βαθιά επικοινωνιακή ανάσα στο ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα όλα τα ΜΜΕ αντί να μιλάνε για την προδοσία της Μακεδονίας που είναι ένα πραγματικό γεγονός, μιλάνε για τα κατά φαντασίαν πραξικοπήματα που δεν υπάρχουν.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι σε πλήρη συμφωνία απέκλεισαν την Χρυσή Αυγή από την συζήτηση, το μόνο εθνικιστικό κόμμα που έχει ξεκάθαρη θέση για την εθνική μειοδοσία που θα γίνει στις Πρέσπες.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική τους συμπεριφορά και καλεί τον Ελληνικό Λαό να αναλογιστεί: Ποιοι είναι τελικά οι φασίστες; Ποιοι είναι οι τύραννοι και αυτοί, οι οποίοι έχουν φτιάξει ένα αυταρχικό καθεστώς σε αυτήν Χώρα;»

Όταν στη συνέχεια η εισαγγελέας Αρείου Πάγου ζήτησε να γίνει έρευνα σχετικά με τα όσα είπε νωρίτερα ο Κ.Μπαρμπαρούσης, και αφού ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταύρος Κοντονής, βάσει του άρθρου 30 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας ζήτησε κι αυτός την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, τότε ο Μιχαλολιάκος αποφάσισε να ανακοινώσει τη διαγραφή του Μπαρμπαρούση, για να μην έχει μετά και το μαγαζάκι του περισσότερα τρεξίματα:

Αυτά είναι σαφώς ευχάριστα νέα για όλους όσοι θέλουν μια σοβαρή Χρυσή Αυγή που θα έχει νεοναζι ατζέντα αλλά δε θα το διαφημίζει και πολύ.

 

Πηγή: CNN Greece

Best of internet