Quantcast
THE STREAM

Mαθητής που ρωτάει «τι έγραφα» είναι ο επόμενος υποψήφιος βασιλιάς των Πανελληνίων του 2018

Ή Όσκαρ από το Χόλιγουντ ή διδακτορικό από το πανεπιστήμιο της ζωής, θα δείξει


THE NEWSROOM · 14 Ιουνίου 2018

H ζωή γενικά, και οι Πανελλήνιες για τις μαθήτριες και τους μαθητές που βασανίζονται αυτή την περίοδο είναι σαν το Game of Love: Άλλοι το βλέπουν και ζορίζονται και άλλοι το βλέπουν και δροσίζονται. Είναι σκληρό να κρατάς χαρακτήρα και να είσαι τελείως στ’αρχίδια σου βέβαιος για τις δυνατότητές του, αλλά για κάποιους είναι όπως φαίνεται φυσική ικανότητα.

Ο τελευταίος μύστης που προέκυψε στις Πανελλαδικές του 2018 είναι αυτός ο εξαίρετος και χαρωπός νέος της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης σε κάποιο Λύκειο της Βόρειας Ελλάδας, ο οποίος αμέσως μετά τις εξετάσεις στην Ανάπτυξη Εφαρμογών κάνει δυνατό μπάσιμο με την ερώτηση «τι έγραφα;». H αλήθεια είναι πως είναι ΤΟΣΟ πολύ τσιλ που μας κάνει να υποψιαζόμαστε πως είτε έχει γράψει καλά είτε όχι, δούλεψε τόσο καλά στην προπόνηση το ρόλο του σαν παλτό που θα μπορούσε να παίξει στο Χόλιγουντ, με τη λεπτομέρεια με το φραπέ και το Λ να είναι πιο κλισέ από αστεία με το μετρό της Θεσσαλονίκης.

Όπως και να’χει, δείτε και κρίνετε και μόνοι σας:

Στο κάτω κάτω, τι 10 τι 20, το να γίνεις meme είναι ένας ξεχωριστός στόχος σε αυτή τη ζωή. Όπως αυτός ο τιτάνας με το Aρνέτ:

 

 

Best of internet