Quantcast
THE STREAM

Mε κρυφό ακουστικό αντέγραφε στις Πανελλαδικές 18χρονη James Bond στην Κω

Με τέτοια skills ας την πάρουν απευθείας στην ΕΥΠ


THE NEWSROOM · 13 Ιουνίου 2018

Η εφαρμοσμένη επιστήμη που λέγεται αντιγραφή εξελίσσεται με γεωμετρική πρόοδο στις μέρες μας. Κάποτε είχαμε απλά ταπεινά σκονάκια, μετά ήρθαν οι σμικρύνσεις, μετά οι πατέντες με smartphone – γενικά οι μαθητές καταφέρνουν με επιτυχία να βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά από τον αντίπαλο καθώς οι εξετάσεις ετοιμάζονται να μπουν στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα.

Την υπέρβαση σε αυτό το δίκαιο αγώνα προσπάθησε ανεπιτυχώς λοιπόν να κάνει στις Πανελλαδικές μια 18χρονη μαθήτρια στην Κω. Πιο συγκεκριμένα, ένας ρουφιάνος του κράτους επιτηρητής έπιασε την μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Κω, η οποία εκείνη τη μέρα έδινε ιστορία, να είναι καλωδιωμένη με ακουστικό στο αυτί σε φάση Prison Break, το οποίο έκανε κάλυψη – απόκρυψη μέσα στα μαλλιά της. Με το ακουστικό η 18χρονη είχε ανοιχτή επικοινωνία με την 24χρονη αδερφή της, η οποία και της πάσαρε απαντήσεις.

Η υπόθεση συνεχίστηκε στο Α.Τ. Κω, όπου και δίνει κατάθεση τώρα η αδερφή της μαθήτριας. Το θλιβερό είναι πως αν για τους υπόλοιπους μαθητές αυτό θα είναι η καλύτερη ιστορία για τις καλοκαιρινές διακοπές, για τη 18χρονη είναι αυτόματος κουβάς καθώς σύμφωνα με τον κανονισμό τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, βιβλία, τετράδια, σημειώσεις και φυσικά οποιασδήποτε μορφής αντιγραφή σημαίνουν αυτόματο μηδενισμό.

Είναι σίγουρα ένα μεγάλο πλήγμα για τη μαθήτρια. Από την άλλη, τόση εφευρετικότητα, προσαρμοστικότητα και τόλμη σίγουρα είναι εφόδια για το μέλλον, οπότε σίγουρα κάπου θα αποκατασταθεί.

(πηγή)

Best of internet