Quantcast
THE STREAM

Με αυτή τη μπολιγουντιανή υπερπαραγωγή με σταρ τους ίδιους έψησε ο Τραμπ τον Κιμ

Κάπου έχουμε χάσει τη μπάλα με όλα αυτά


THE NEWSROOM · 12 Ιουνίου 2018

Προφανώς το θέμα της ημέρας είναι η μυθική συνάντηση των Τραμπ και Κιμ στη Σιγκαπούρη, όπου εκατομμύρια άνθρωποι αντίκρυσαν την ιστορία την ώρα που γραφόταν με χρώμα με πορτοκαλί. Τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης η αλήθεια είναι ότι θα φανούν μετά από καιρό, ενώ η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι καλά καλά δεν έχουν χωνέψει ότι έγινε.

Αυτό που διακρίνεται από τώρα είναι ότι οι δύο ηγέτες φάνηκε να το διασκεδάζουν, για να μην πούμε κιόλας ότι απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Ένας από τους λόγους για την πολύ γρήγορη καλυτέρευση των σχέσεων μπορεί να ήταν κι αυτή εδώ η φοβερή παραγωγή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στα πλαίσια της συνάντησης της Σιγκαπούρης, ο Τραμπ παρουσίασε στον Κιμ ένα βίντεο σε μορφή trailer, το οποίο θυμίζει κάτι σαν χολιγουντιανό (ή μπολιγουντιανό) μπλοκμπάστερ στο οποίο πρωταγωνιστούν οι ίδιοι.

Τα σκρινσοτ είναι υπέροχα, όπως καταλαβαίνετε:

To κόνσεπτ που παίζει είναι ότι σε αυτό το φοβερά ρετρό βίντεο, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας βλέπει από τη μία το μέλλον της αν καταφέρει και τα βρει με τις Ηνωμένες πολιτείες να διαγράφεται λαμπρό και πολύχρωμο, και από την άλλη ασπρόμαυρες σκηνές πείνας και δυστυχίας. Δεν είναι και πολύ διακριτικό, αλλά εδώ που τα λέμε ο Τραμπ είναι τόσο διακριτικός όσο μια κουράδα ελέφαντα σε beauty salon, οπότε του ταιριάζει.

Δείτε το βίντεο:

Best of internet