Quantcast
THE STREAM

Υποψήφιος δήμαρχος Σπάρτης ο Χίος, μάλλον για την ακροδεξιά λακωνικότητά του

Μια ψύχραιμη φωνή για την τοπική αυτοδιοίκηση της Σπάρτης


THE NEWSROOM · 12 Ιουνίου 2018

Τον δημοτικό άρχοντα που της αξίζει θα έχει η ιστορική πόλη της Σπάρτης, σε περίπτωση που στις επερχόμενες εκλογές ψηφίσει τον σύγχρονο Ληονάηντας, Στέφανο Χίο. Συγκεκριμένα το τοπικό site lakonikos.gr αναφέρει ότι ο Στέφανος Χίος επεξεργάζεται την ιδέα να ηγηθεί δημοτικής παράταξης στον Δ. Σπάρτης ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2018.

Όπως δήλωσε ο Χίος στον Λακωνικό Τύπο: «Πρέπει να μπει ένα τέλος στη στασιμότητα των μπολσεβίκων δημάρχων. Η Σπάρτη αξίζει πολύ καλύτερα, χρειάζεται μια διαφορετική διαχείριση από  δραστήρια αυτοδιοικητικά στελέχη…». Σύμφωνα με την ίδια δημοσίευση, ο Χίος έχει ήδη κλείσει deals με την αφρόκρεμα της τοπικής αυτοδιοίκησης της Σπάρτης αλλά και από την Αθήνα.

Την φήμη της υποψηφιότητας του Χίου μάλιστα την αναμεταδίδει ο έγκριτος ιστότοπος του Στέφανου Χίου, makeleio.gr, στο οποίο στο τέλος σημειώνει ότι δεν επιβεβαιώνει, ούτε και διαψεύδει την είδηση της υποψηφιότητας του Χίου. Επιπλέον, σε σχόλια που κατακρίνουν την πιθανή υποψηφιότητα του Χίου καταγγέλλοντάς τον για ρατσισμό, σεξισμό, ομοφοβία και μισαλλοδοξία, το μακελειό τοποθετήθηκε ψύχραιμα λέγοντας:

Και προσθέτοντας:

«σχόλιο ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Ρε, παλιοροδέλες, τι φοράγατε προχθές στα πανωκαβαλίκια, ξεφωνημένες;»

Με δήμαρχο τον Καμπόσο στο Άργος και Στέφανο Χίο στην Σπάρτη και με τους Άγιους Τόπους του Νομού Ηλείας, νομίζουμε ότι θα μπορούμε πλέον να ρίξουμε μια κλωτσιά από τον ισθμό, μήπως και η Πελοπόννησος αρχίσει σιγά σιγά να απομακρύνεται από την υπόλοιπη χώρα.

Best of internet