Quantcast
THE STREAM

Αυτό το κλιπάκι ΕΟΤ της Αστυνομίας Δ. Ελλάδας θα σας ψήσει για καλοκαίρι στη μπουζού

Το δυναμικό μπάσιμο της Ελληνικής Αστυνομίας στα social media κόβει την ανάσα


THE NEWSROOM · 11 Ιουνίου 2018

Ως γνωστόν, ο τουρισμός είναι η ειδικότητα και η βαριά βιομηχανία της χώρας μας, μια βιομηχανία που εξάγει φιλότιμο και εισάγει ξένο συνάλλαγμα από ολόκληρο τον κόσμο. Η σημασία του τουρισμού για την επιτυχημένη λειτουργία της οικονομίας και την ολοκλήρωση της αλλοίωσης του χαρακτήρα κάθε παρθένας περιοχής της Ελλάδας είναι τεράστια, οπότε κάθε φορά που έρχεται η ώρα να ξεκινήσει η τουριστική σεζόν, κάθε θεσμός του ελληνικού κράτους σηκώνει τα μανίκια του και ανασκουμπώνεται για να κάνει τα μεροκάματά του για τον κοινό σκοπό.

Από τον αγώνα αυτό δε θα μπορούσε να λείπει αυτή η κολόνα του σπουδαίου Έθνους μας που λέγεται Ελληνική Αστυνομία. Η στράτευση των ελλήνων αστυνομικών σε αυτό τον εθνικό αγώνα μάλιστα δεν γίνεται μόνο κεντρικά, αλλά και κατά τόπους. Κάπως έτσι η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος αποφάσισε να βγάλει το δικό της βιντέακι στα πρότυπα του ΕΟΤ, καλώντας ντόπιους και ξένους να απολαύσουν ένα όμορφο δροσερό αστυνομοκρατουμένο καλοκαίρι από την Πάτρα ως τη Σπάρτη και από την Κόρινθο ως την Καλαμάτα.
Τα στιγμιότυπα όπως καταλαβαίνετε είναι απολαυστικά, όπως και η κεφάτη μουσική μπιτσόμπαρου που ντύνει το συγκεκριμένο πόνημα:

Kαι κάπου εκεί στο βάθος, κρύβεται ένας παράνομος μικροπωλητής.

Δεν είναι ό,τι πιο ειδυλλιακό έχετε δει στη ζωή σας;

Mε αυτή τη σαγιονάρα που φοράς είναι σίγουρα δικό σου το πορτοφόλι;

Come with me για να police.

Ασφαλίτικο καλοκαίρι στην Ελλάδα.Δείτε το βιντεάκι:

Καλό καλοκαίρι………..

Καλό καλοκαίρι……💥και φέτος θα είμαστε δίπλα σας….🚓.#gadpdelladas #καλοκαίρι

Gepostet von Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας am Donnerstag, 31. Mai 2018

Υπάρχει κάτι πιο δροσερό από το κρατητήριο το καλοκαίρι;

Best of internet