Quantcast
THE STREAM

ΑCAB αλιγάτορας αντιστέκεται στη σύλληψη, βγάζει νοκάουτ δυο αστυνομικούς

Fuck the police coming straight from the underwater


THE NEWSROOM · 9 Ιουνίου 2018

Δύσκολος στόχος αποδείχτηκε για ένας αλιγάτορας για μια ομάδα αστυνομικών και ένστολων υπαλλήλων στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Όλα ξεκίνησαν όταν ο αλιγάτορας βρέθηκε να κόβει βόλτες χαλαρός σε μια γειτονιά της πολιτείας των ΗΠΑ και οι αλιγατοροφοβικοί ντόπιοι φώναξαν τους υπάλληλους της Υπηρεσίας για την Αλιεία και την Άγρια Ζωή για να βγάλουν το ερπετό από την τρύπα.

Όπως δήλωσε ο ντόπιος Γουόλτερ Ντέι:

“Ήταν κάπως περίεργο θέαμα”

Το περιστατικό, το οποίο έγινε λίγες μέρες πριν στα τέλη Μαΐου, δείχνει στους αλιγάτορες αυτού του κόσμου πως μπορούν να γίνουν σύμβολα της αντίστασης. Ο μήκους 2.5 μέτρων αλιγάτορας άραζε ήσυχος στη γειτονιά, όταν η κουστωδία της καταστολής εμφανίστηκε για να τον πιάσει, καταφέρνοντας μετά από λίγο να τον δέσει στο κεφάλι (στα σαγόνια δηλαδή) και στο σώμα.

Το ερπετό όμως δεν παραιτήθηκε και σαν Μάικ Τάισον των αλλιγατοριδών έριξε κουτουλίδι σε έναν από τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας για την Αλιεία και την Άγρια Ζωή. Κι επειδή αυτό δεν ήταν αρκετό, συνέχισε με ένα φοβερό χτύπημα με την τεράστια ουρά του, βγάζοντας έτσι νοκ άουτ μια αστυνομικό, η οποία βγήκε εκτός πλάνου στο παρακάτω βίντεο:

Gator in my neighborhood hits FWC gator trapper (he got knocked out cold)

A post shared by Jack Redding (@jack_redding_fishing_) on

Τα τραύματα των δύο χτυπημένων κρατικών υπαλλήλων αντιμετωπίστηκαν, αλλά η εξέγερση των ερπετών δε θα κατασταλλεί τόσο εύκολα.

(πηγή)

Best of internet