Quantcast
THE STREAM

Άντρας λέει στη γυναίκα του «ή εμένα ή τα σκυλιά» και μπορείτε να μαντέψετε τι διάλεξε

Δεν τις κάνουμε αυτές τις ερωτήσεις


THE NEWSROOM · 8 Ιουνίου 2018

Στο απροχώρητο είχε φτάσει η κατάσταση ενός 25ετούς γάμου μεταξύ μιας 59χρονης και του 53χρονου συζύγου της, όταν αυτός αποφάσισε να περάσει σε δραστικά μέτρα. Ο Μάικ λοιπόν έσκασε στη Λιζ το απόλυτο τελεσίγραφο: Να διαλέξει αυτόν ή τριάντα (30) σκυλιά. Δυστυχώς γι’αυτόν, μάλλον δεν περίμενε την απάντηση.

18 μήνες μετά, ο Μάικ μάλλον κρατάει ακόμη μούτρα καθώς δεν έχει επικοινωνήσει με την πρώην γυναίκα του. Όχι ότι η Λιζ νοιάζεται, καθώς όπως σχολίασε:

O σύζυγός μου είπε “είναι ή εγώ ή τα σκυλιά”. Δεν τον έχω δει ή ακούσει από τότε. Νόμιζα πως μετά από 25 χρόνια, θα ήξερε ότι να παρατήσω τα σκυλιά δεν είναι η πρόθεσή μου. Απλά αυτός έφτασε στο σημείο που δεν άντεχε άλλο και ήθελε να το κόψει. Αλλά εγώ δεν ήμουν προετοιμασμένη να τα παρατήσω όλα. Έτσι αυτός αποφάσισε να φύγει και αυτό ήταν προφανώς η επιλογή του.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε 33 χρόνια πριν, παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 1991 και έχουν έναν 22χρονο γιο. Όλα αυτά βέβαια δεν είχαν καμία σημασία, καθώς το πιο σημαντικό πράγμα για τη Λιζ ήταν η πετυχημένη πανσιόν σκύλων που δημιούργησε στο χωριό Barnham του Suffolk της Αγγλίας. Όπως επίσης και η οργάνωση BedforBullies, η οποία ασχολείται με τη διάσωση των κακόφημων μπουλ τεριέ.

Όλα αυτά έχουν αφήσει αυτή τη στιγμή 30 σκυλιά στη φροντίδα της, τα οποία απαιτούν πάρα πολύ κόπο για την περιποίησή της και περίπου 18 ώρες δουλειάς κάθε μέρα. Σε κάθε περίπτωση, η Λιζ δε φαίνεται να το μετανιώνει.

Στο κάτω κάτω, το YOLO με 30 σκυλιά έχει άλλη χάρη.

(πηγή)

 

 

 

 

 

Best of internet