Quantcast
THE STREAM

Πέθανε σε ηλικία 61 χρονών ο Άντονι Μπουρντέν, κουλ μάγειρας της καρδιάς μας,

Ο κόσμος της μαγειρικής και της δημοσιογραφίας θα είναι πολύ πιο ξενέρωτος


THE NEWSROOM · 8 Ιουνίου 2018

Πολύ φτωχότερος θα είναι από σήμερα ο κόσμος των σεφ, των δημοσιογράφων και ό,τι άλλο βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Ο πασίγνωστος ταξιδευτής – σεφ Άντονι Μπουρντέν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, με την αιτία θανάτου να έχει προσδιοριστεί η αυτοκτονία.

Όπως σχολίασε το δίκτυο CNN στο οποίο παίζονταν τα ντοκιμαντέρ του Άντονι Μπουρντέν:
«Με μεγάλη μας λύπη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το θάνατο του φίλου και συναδέλφου μας, Άντονι Μπουρντέν. Η αγάπη του για μεγάλες περιπέτειες, νέους φίλους, καλό φαγητό και κρασί και οι αξιοσημείωτες ιστορίες του από τον κόσμο τον έκαναν έναν μοναδικό αφηγητή. Tο ταλέντο του δε σταμάτησε ποτέ να μας εκπλήσσει και μας λείπει πολύ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την κόρη του και την οικογένειά του αυτή την απίστευτα δύσκολη στιγμή.»
  Ο Μπουρντέν ήταν στη Γαλλία, όπου δούλευε πάνω στο επόμενο επεισόδιο της βραβευμένης σειράς του CNN, “Parts Unknown“. O σεφ βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του την Παρασκευή το πρωί από τον κοντινό φίλο του Ερίκ Ριπέρ. Στα ντοκιμαντέρ του ο Μπουρντέν δεν έδειχνε απλά εξωτικό φαγητό σε εξωτικό μέρη, αλλά εξέταζε τον ανθρώπινο παράγοντα και υποστήριζε τις ασφαλέστερες εργασιακές συνθήκες για το προσωπικό στα εστιατόρια.
Επίσης, μισούσε τον Χένρι Κίσινγκερ:

Η μαγειρική θα είναι από εδώ και πέρα πολύ πιο ξενέρωτη.

Δείτε αυτο το μικρό κλιπ από την σειρά Parts Unknown με μουσική υπόκρουση Mark Lanegan – Strange Religion.

Best of internet