Quantcast
THE STREAM

Αυτή η εξήγηση για τα χτεσινά μπάχαλα στο ΣΕΦ είναι ο ελληνικός αθλητισμός που αγαπάμε

Φυσικά όλα ήταν στημένα


THE NEWSROOM · 8 Ιουνίου 2018

Τρυφερές είναι οι στιγμές που περιγράφουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην καταγγελία τους για στημένα επεισόδια, αφού σύμφωνα με τους ίδιους, η Αστυνομία ήταν αυτή που προκάλεσε τα επεισόδια στο ΣΕΦ.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά πριν από το τζάμπολ του Game 2, σημειώθηκαν επεισόδια έξω από ορισμένες θύρες του γηπέδου ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ακολούθησε «κυνηγητό» στον περιβάλλοντα χώρα του σταδίου με την κατάσταση να εντείνεται λίγο αργότερα αφού σημειώθηκαν και μάχες σώμα με σώμα.

Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει ότι τη φάση την άρχισαν τα ΜΑΤ, ενώ ο team manager και υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές μετά το τέλος του αγώνα πήρε θέση για όσα έγιναν στο ΣΕΦ πριν αλλά και μετά τον δεύτερο τελικό. Όπως ανέφερε ο Μπαφές, πριν από την έναρξη του αγώνα έτυχε να βρεθεί εκτός γηπέδου και άκουσε ένα ΜΑΤατζή να λέει σε οπαδούς «έρχεται ο μπαμπάς σας ο Γιαννακόπουλος για να σας γαμήσει». Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, ο Χρήστος Μπαφές του είπε «τι λες;» και ο αστυνομικός του απάντησε «γαμώ τον Ολυμπιακό και το μ__ί της μάνας σου».  Οι φράσεις του ΜΑΤατζή δε φαίνεται να δημιούργησαν ένα φίλαθλο, ήρεμο και πολιτισμένο περιβάλλον και οι οπαδοί του Ολυμπιακού φαίνεται ότι δεν χρειάστηκε να ακούσουν κάτι άλλο.

Ακόμη, ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αναφέρει πως εντόπισε αστυνομικό να κάνει χειρονομίες στους οπαδούς και όταν του ζήτησε το λόγο, ο αστυνομικός του απάντησε ότι δεν πρέπει να βρίσκεται εκεί και γενικά ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι όλη η κατάσταση ήταν στημένη προκειμένου να γίνουν επεισόδια. Κάπως έτσι, η ΚΑΕ Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι μια πιθανή τιμωρία θα είναι απόφαση-σκάνδαλο.

Best of internet