Quantcast
THE STREAM

Με μεγάλη επιτυχία εξελίσσεται η ελπιδοφόρα πλατφόρμα της Νέας Δημοκρατίας

Αυτός ο λαός δε μπορεί με τίποτε να εκτιμήσει τις νέες τεχνολογίες


THE NEWSROOM · 5 Ιουνίου 2018

Υπέροχα φαίνεται να εξελίσσεται η δυστοπική προεκλογική καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας με τίτλο «Χιλιάδες Φωνές» αγαπητές φίλες και φίλοι. Υπενθυμίζουμε ότι ο σκοπός της γαλάζιας πλατφόρμας ήταν να φτιάξει κάτι που με τη σειρά του θα έφτιαχνε γαμάτο περιεχόμενο για τη Νέα Δημοκρατία αλλά θα πληρωνόταν με πόντους στο ίντερνετ, όπως το απαιτεί δηλαδή το πνεύμα της μνημονιακής εποχής.

Για να θυμίσουμε τους κανόνες λειτουργίας του νεοδημοκρατικού φόρουμ:

Φυσικά, οι στοιχηματικές έδιναν κάπου 1.05 ότι οι μάζες των νέων εργατών, φοιτητών και αγροτών ΔΕΝ θα έτρεχαν να γίνουν μέλη στο app της Νέας Δημοκρατίας για να φτιάξουν meme για τον Κυριάκο. Υπάρχει μια άλλη κοινωνική κατηγορία, η οποία θα έσπευδε κατά χιλιάδες να πυκνώσει τις γραμμές των Χιλιάδων Φωνών. H συμπαθής κατηγορία των τρολ, φυσικά. Αυτό διαπιστώσαμε κοιτώντας τον κατάλογο με τις εγγραφές των Χιλιάδων Φωνών:

Όχι ότι αποκλείουμε να υπάρχουν όντως ο Ονούφριος Αποστόλου και η Ευγενία Ανωμαλίδου, αλλά τα πουτσάκια που έχουν χρησιμοποιήσει για προφίλ μας οδηγούν στο ότι το Χιλιάδες Φωνές μπορεί άνετα πλέον να ονομαστεί Χιλιάδες Ψωλές. Ο κατάλογος των μερακλήδων βρισκόταν μέχρι πρότινος στο https://www.xiliadesfwnes.gr/melh , αλλά μάλλον κάποιος άγρυπνος admin μάλλον παρατήρησε την εισβολή από ψωλές με αποτέλεσμα το λινκ που αναφέραμε να έχει μπει στον πάγο και να κάνει redirect πλέον στην κεντρική σελίδα.

Eπίσης οι άρχοντες της σελίδας μάλλον ξανασκέφτηκαν το μέλλον της ευρύτερα, καθώς αφαίρεσαν και το μεγάλο highscore, στο οποίο ανέβαινες ανάλογα με το πόσα χαϊκού με Siemens έχεις φτιάξει. Αυτό οπωσδήποτε είναι μεγάλο κρίμα και σκληρό χτύπημα στην προσπάθεια που έκαναν τόσοι άνθρωποι να συμβάλλουν στην γαλάζια πλατφόρμα, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε το παραπάνω σαν αναμνηστικό. Επίσης το Χιλιάδες Ψωλές είναι πολύ όμορφο για να χαθεί έτσι, οπότε να αναμένετε νεότερα.

 

 

 

 

Best of internet