Quantcast
THE STREAM

Όλα πόπα για τους φυλακισμένους στις ΗΠΑ, ο Τραμπ συναντήθηκε με Καρντάσιαν για το θέμα τους

Όχι η συνάντηση με τον Κιμ που περιμέναμε, αλλά ποιος νοιάζεται;


THE NEWSROOM · 31 Μαΐου 2018

Και αφού ναυάγησαν, αγαπητοί φίλοι, όλες οι προσπάθειες να γίνει πραγματικότητα το epic battle που όλοι περιμέναμε, δηλαδή η συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποφάσισε να αντικαταστήσει τον βορειοκορεάτη ηγέτη με ό,τι πιο κοντινό γίνεται και, κάπως έτσι, συναντήθηκε χθες με την Κιμ Καρντάσιαν.

Η συνάντηση επιβεβαιώθηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτηση στο twitter, την οποία και συνόδευσε με σχετική φωτογραφία από το Οβάλ Γραφείο, στον Λευκό Οίκο.  Αν και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι ακριβώς συζητήθηκε, ο ίδιος έγραψε ότι είχε μία «Υπέροχη συνάντηση σήμερα με την Κιμ Καρντάσιαν, μιλήσαμε για μεταρρυθμίσεις του σωφρονιστικού συστήματος και ποινές».

Συγκεκριμένα, η Κιμ Καρντάσιαν το τελευταίο διάστημα έχει πάρει ζεστά την υπόθεση της 63ης κρατούμενης Άλις Μαρί Τζόνσον, η οποία είναι εδώ και 20 χρόνια σχεδόν έγκλειστη στη φυλακή, ενώ έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή για συνωμοσία και ξέπλυμα χρημάτων από διακίνηση ναρκωτικών. Αν και η 63χρονη καταδικάστηκε το 1997, η υπόθεσή της ήρθε ξανά στη δημοσιότητα τον προηγούμενο χρόνο, όταν η Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει εκστρατεία για να της δοθεί χάρη και να «έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή», όπως έγραψε η ίδια μετά τη συνάντησή της με τον Τραμπ.

Μπορεί να μην ήταν το ίδιο πικάντικη η συνάντηση του Τραμπ με αυτή την Κιμ, αλλά -ποιος ξέρει;-μπορεί τώρα να βρισκόμαστε μία ανάσα μακρυά από την κατάργηση του φυλακο-βιομηχανικού συμπλέγματος.

Best of internet