Quantcast
THE STREAM

Μισό εκατομμυριάκι ευρώ χάλασαν σε σαμπάνιες αφρώδεις ακροδεξιοί ευρωβουλευτές

Έρχονται οι μετανάστες και μας παίρνουν τους αφρώδεις οίνους


THE NEWSROOM · 29 Μαΐου 2018

Κάτι λιγότερο από μισό εκατομμύριο ξόδεψαν σε σαμπάνιες και γκλάμορους φαγητά ακροδεξιοί ευρωβουλευτές που δεν θέλουν τους μετανάστες στη χώρα τους, γιατί «έρχονται και τους παίρνουν τις δουλειές».

Συγκεκριμένα, τα μέλη της ακροδεξιάς πολιτικής ομάδας «Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας», στην οποία συμμετέχουν πολιτικοί από διάφορα ακροδεξιά ευρωπαϊκά κόμματα,  έριξαν 427.000 ευρώ που τους είχε δώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε (234) σαμπάνιες και σε γεύματα που ξεπερνούσαν τα 400 ευρώ το άτομο. Κάποια από αυτά τα λεφτά πήγαν, επίσης, σε χριστουγεννιάτικα δώρα για τίμιους λευκούς Ευρωπαίους.

Ενδεικτικά, στην ομάδα αυτή συμμετέχουν το γαλλικό Εθνικό Μέτωπο της Μαρί Λε Πεν, η ιταλική Λίγκα του Βορρά, το αυστριακό Κόμμα της Ελευθερίας, όπως και το ολλανδικό Κόμμα για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία.

Τα έξοδα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, θεωρήθηκαν «αδικαιολόγητα», αφού το budget που δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση για τις πολιτικές ομάδες, υποτίθεται ότι πρέπει να διατίθεται σε προσωπικό, διερμηνείς, τηλέφωνα, ίντερνετ, γραφεία κτλ.

Πράγματι, οι πρόσφυγες που διαμένουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ή που εργάζονται σε ευρωπαϊκές πόλεις για ψίχουλα παίζει να αποτελούν πραγματική απειλή ευρωπαίους καρατζαφέρηδες.

Πηγή: The Guardian

Best of internet