Quantcast
THE STREAM

Headshot με καρέκλα πέτυχε βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ στο καφενείο της Βουλής

Eκτός από την καρέκλα, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου χρησιμοποίησε και το κινητό της ως όπλο


THE NEWSROOM · 19 Μαΐου 2018

Μεγάλο γκανιάν απέδειξε ήδη πως είναι η μεταγραφική επιτυχία του Αλέξη Τσίπρα και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους καρεκλοκένταυρους γραφειοκράτες του Κοινοβουλίου, η κ. Μεγαλοοικονόμου απέδειξε πως έχει ένα διαφορετικό σκεπτικό, όταν προσπάθησε να πετάξει μια καρέκλα στο κεφάλι ενός πρώην συνεργάτη της.

Το περιστατικό έγινε στο καφενείο της Βουλής, όπου η κ. Μεγαλοοικονόμου προφανώς δεν άντεξε το θέαμα κάποιου πρώην συνεργάτη της από την Ένωση Κεντρώων (όχι βουλευτή), με αποτέλεσμα να σηκώσει μια καρέκλα για να του τη φέρει στο κεφάλι. Επειδή προφανώς η καρέκλα δεν έδωσε το κατάλληλο μήνυμα στον πρώην συνεργάτη της, ο οποίος φέρεται να είναι μπλόγκερ, αποφάσισε να τον κοπανήσει στο κεφάλι και με το κινητό της, ενώ υπάρχουν αδιευκρίνιστες πληροφορίες ότι η γκάμα των  όπλων που χρησιμοποιήθηκαν περιλαμβάνει και την τσάντα της.

Για να μην υπάρχουν μάλιστα παρεξηγήσεις, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου σχολίασε πως  “Του έφερα το τηλέφωνο στο κεφάλι“, επιβεβαιώνοντας και την ταυτότητά του. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν η βουλευτής τον είδε να μπαίνει στη Βουλή κάνοντας χρήση του ονόματός της, ενώ η ίδια έχει ξεκαθαρίσει πως δεν του δίνει.

Ο δε δημοσιογράφος – μπλόγκερ, ο οποίος έχει υπάρξει υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας στο ίδιο κόμμα με την κ. Μεγαλοοικονόμου, η οποία αποχώρησε από την Ένωση Κεντρώων την προηγούμενη χρονιά, ισχυρίστηκε ότι είχε πάρει άδεια στο παρελθόν. Τελικά απομακρύνθηκε από τη φρουρά της Βουλής.

Άμα χρειαστεί κόσμο πάντως για κανέναν τσαμπουκά ο Τσίπρας, ξέρει ποιον θα διαλέξει. Πιο δύσκολο είναι το ερώτημα “γιατί οι βουλευτές το συμπεριφέρονται σαν χαρακτήρες του Tekken“, αλλά αυτό είναι για δυνατούς λύτες.

(πηγή)

Best of internet