Quantcast
THE STREAM

Σε αδιέξοδο η εκπαιδευτική τηλεόραση στην Κύπρο μετά το κόψιμο του Game of Love από τον ΑΝΤ1

Η χαμηλή τηλεθέαση και οι εξαγριωμένοι τηλεθεατές τσακώθηκαν ποιος θα πρωτομακερώσει την εκπαιδευτική εκπομπή του ΑΝΤ1


THE NEWSROOM · 18 Μαΐου 2018

Μία φαντασμαγορική βουτιά προς τον πάτο φαίνεται να είναι η μέχρι τώρα πορεία του Game of Love (οκ, μπορεί να μην είναι και τόσο φαντασμαγορική). Mετά το πέσιμο που έφαγε από δικαστές και ΕΣΡ, ο ΑΝΤ1 υπέστη μια μεγάλη ήττα στο σημαντικό μέτωπο της Κύπρου. Όπως αναφέρει η κυπριακή εφημερίδα Πολίτης, το τοπικό παράρτημα του καναλιού αναγκάστηκε να αναστείλει την προβολή του κοινωνικού αυτού πειράματος.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν οι αντιδράσεις του κοινού για το περιεχόμενο το οποίο ξέκανε το δημιούργημα του ΑΝΤ1, ενώ έπαιξε σίγουρα ρόλο και ότι οι θεατές δεν το έβλεπαν ούτε απο περιέργεια. Όλα αυτά, μαζί και με τις κατεπείγουσες διερευνήσεις για το τι δείχνει το Game of Love, έστειλαν τελικά το reality στον κουβά. Ήταν τέτοιο το τσουνάμι αρνητικής ενέργειας που ενώ το κανάλι αρχικά σκέφτηκε να το κρύψει στην ζώνη μετά τα μεσάνυχτα για να μην πολυφαίνεται, τελικά αποφασίστηκε να διακοπεί οριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι και εδώ αντιμετωπίζει τα θεματάκια του το Game of Love, μετά τις καταγγελίες που έφτασαν στα χέρια του ΕΣΡ από το κοινό. Κι επειδή το πρόγραμμα της ελληνικής tv δεν είναι ακριβώς το BBC, το επίτευγμα του Game of Love, το οποίο μπορεί να αυτοκαταστραφεί μέσα σε λίγες εβδομάδες, γίνεται όλο και πιο αξιοθαύμαστο.

(πηγή)

 

Best of internet