Quantcast
THE STREAM

Η Γαλλία απαγόρευσε το καμάκι και η σειρά των ελλήνων γυπαετών καταφθάνει ολοταχώς

Την αλληλεγγύη τους στους γάλλους μπανιστιρτζήδες έσπευσαν να εκφράσουν τα ελληνικά αρπακτικά


THE NEWSROOM · 18 Μαΐου 2018

Τελείωσαν τα καγκουρέικα σφυρίγματα, τα «γεια σου κούκλα τι κάνεις» και τα «να σε παω σπίτι» στη Γαλλία, αγαπητοί φίλοι, καθώς μόλις χθες ψηφίστηκε νόμος που προβλέπει πρόστιμο 750 ευρώ σε όποιον άντρακλα παρενοχλεί γυναίκες στο δρόμο.

Το σκεπτικό πίσω από τη θέσπιση αυτού του νόμου είναι ότι οι γυναίκες πρέπει να κινούνται ελεύθερα και χωρίς φόβο στους δημόσιους χώρους. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι στόχος της κυβέρνησης είναι αποτρέψει οποιαδήποτε συμπεριφορά που «παραβιάζει την ελεύθερη κυκλοφορία των γυναικών σε δημόσιους χώρους και υπονομεύει την αυτοεκτίμηση και το δικαίωμα στην ασφάλεια». Ως παρενόχληση θα θεωρούνται «σχόλια, συμπεριφορές ή πίεση σεξουαλικής ή σεξιστικής φύσης που υποβαθμίζουν, ντροπιάζουν, απειλούν ή είναι επιθετικές».

Το νομοσχέδιο εισηγήθηκε η υπουργός Ισότητας, Μαρλέν Σιάπα, η οποία είπε:

«Μιλάμε για τη στιγμή που ο άνδρας πλησιάζει από πίσω μια γυναίκα, της μιλάει και η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει τίποτε γιατί είναι μόνη της […] Οι άνδρες πιστεύουν ότι είναι οι “Γάλλοι εραστές” και ότι “σιγά μωρέ, απλά σπάμε πλάκα”. Εμείς λέμε “όχι”»

Στο μεταξύ, έλληνες ξελιγωμένοι γυπαετοί εμφανίζονται εξοργισμένοι, επειδή η γαλλική κυβέρνηση αποφάσισε να κόψει τις μαλακίες στους γάλλους συναδέλφους τους.

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

Βομβαρδισμός σθεναρών επιχειρημάτων

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΚΕΙΔΩΝ;

Οι φλερταδόροι δεν έχουν να χάσουν τίποτα εκτός από τις αλυσίδες τους

ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ

ΔΙΑΔΩΣΤΑΙ

ΑΥΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΞΥΡΙΣΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΥΛΙΝΚ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

 

 

Best of internet