Quantcast
THE STREAM

Λάρισα: Περιπολικά τράκαραν μεταξύ τους για να μη χρειαστεί να τα σπάσετε εσείς

Μήπως τράκαραν και με τον γερανό της τροχαίας που ήρθε να τα μαζέψει;


THE NEWSROOM · 12 Μαΐου 2018

Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά τα όργανα δημοσίας τάξης στη Λάρισα, οι οποίοι μάλλον ανησύχησαν όταν είδαν ότι κανείς δεν τους σπάει τα περιπολικά και αποφάσισαν τελικά να το κάνουν μόνοι τους.

Πάνω στο ήδη φορτωμένο τους πρόγραμμα φαίνεται ότι προστίθεται τώρα και η ευθύνη των μπάχαλων και του σπασίματος περιπολικών, αφού όπως διαβάζουμε σε τοπικά site, σήμερα μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Θεσσαλικής πόλης δύο περιπολικά τράκαραν μεταξύ τους. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ένα όχημα της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια επιχείρησης μεταγωγής κρατουμένων τράκαρε με περιπολικό παρκαρισμένο πάνω σε κεντρικό δρόμο της Λάρισας, ενώ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δεν τραυματίστηκε κανείς λαρισαίος.

Το ατύχημα έγινε στη 1:30 το μεσημέρι, με τους περαστικούς να παρακολουθούν το θεαματικό σκηνικό έκπληκτοι. Δεν υπάρχουν πληροφορίες που να περιγράφουν απόδραση των κρατουμένων από το όχημα, ούτε τραυματισμοί, ενώ το περιπολικό που φαίνεται στις φωτογραφίες πάρκαρε προσωρινά στο σημείο μετά το ατύχημα μέχρι να το μαζέψει ο γερανός της τροχαίας, με τον οποίο περιέργως δεν τράκαρε.

Best of internet