Quantcast
THE STREAM

Βγήκε απ’ την κρυψώνα της η σύζυγος του Σώρρα και εξαγόρασε την ποινή της με ζεστά μετρητά

Μάλλον τυχαίο που η Ε.ΣΥ. πρόσφατα ζήταγε 100άρικα από «συνέλληνες» με αφορμή ένα ψήφισμα για την ονομασία της ΠΓΔΜ


THE NEWSROOM · 12 Μαΐου 2018

Αθόρυβα και χωρίς να το πάρει πρέφα ούτε καν ο στενός πυρήνας της Ελλήνων Συνέλευσις, η σύζυγος του κατά φαντασίαν τρισεκατομμυριούχου Αρτέμη Σώρρα βγήκε από την κρυψώνα της, αφού βρήκε τα χρήματα που χρειάζονταν προκειμένου να εξαγοράσει την ποινή που της έχει επιβάλλει το δικαστήριο.

Αυτά τα χρήματα κατά πάσα πιθανότητα δεν προέρχονται από τα τρισεκατομμύρια ευρώ του Ελλάνιου Άρχοντα, αλλά μάλλον βγήκαν από τα 20άευρα που πλήρωναν τα μέλη της ΕΣΥ για εγγραφή και από τα πεντάυερα που καταβάλλουν μηνιαίως όλα τα μέλη της οργάνωσης.

Τον Μάρτιο του 2017 το ζεύγος Σώρρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 ετών για τη γνωστή κόντρα τους με τον κουμπάρο τους, Φώτη Λεπίδα. Τότε και οι δυό τους εξαφανίστηκε από προσώπου γης, με πολλά σενάρια να παραμένουν ακόμα και σήμερα ανοιχτά για το που και πως μπορεί να κρύβονταν.

Μετά από ένα κρυφτό 14 μηνών, η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βάια Ρουγκλίου, βγήκε από τη φωλιά της, στην οποία δε γνωρίζουμε εάν βρισκόταν μαζί με τον καταζητούμενο άντρα της, και όπως δήλωσε στον Ελεύθερο Τύπο ο δικηγόρος που την εκπροσώπησε στο τελευταίο δικαστήριο «Η κ. Ρουγκλίου εξαγόρασε την ποινή της και επέστρεψε στα παιδιά της».

Ο Αρτέμης Σώρρας δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιο από τα τρισεκατομμύριά του προκειμένου να εξαγοράσει την ποινή του, όχι μόνο επειδή δεν τα έχει εύκαιρα, αλλά επιπλέον επειδή εκτός από τις δυο ποινές φυλάκισης 3 ετών και 28 μηνών που εκκρεμούν, έχει σε βάρος του και ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Best of internet