Quantcast
THE STREAM

Τραγούδι Πλιάτσικα θυμίζουν οι άδειοι δρόμοι της Μυτιλήνης για την επίσκεψη Τσίπρα

Μπόλικα ΜΑΤ φυλάνε τις τεράστιες ποσότητες ανάπτυξης που κουβαλάει μαζί του ο Πρωθυπουργός


THE NEWSROOM · 3 Μαΐου 2018

Το τουρ Περιφερειακών Αναπτυξιακών Συνεδρίων που μοιάζει με running joke συνεχίζεται από την κυβέρνηση με το 14ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Μυτιλήνη.

Για την υποδοχή του Πρωθυπουργού και των λοιπών μελών της κυβέρνησης στο νησί της Λέσβου είχαν επιστρατευθεί περίπου 160 αστυνομικοί, οι οποίοι έλαβαν μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της πόλης, ώστε να μην κινδυνεύσει κανένα στέλεχος της κυβέρνησης από ακραίες εκδηλώσεις αγάπης από τους κατοίκους του νησιού.

ΑΠΕ ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Σε αυτό το εορταστικό πλαίσιο, το κέντρο της πόλης ήταν ουσιαστικά άδειο, ενώ όλα τα καταστήματα ήταν κλειστά, αφού για σήμερα Πέμπτη 3 Μαΐου, το πρόγραμμα στη Μυτιλήνη εκτός από το Συνέδριο είχε και 24ωρη απεργία, συλλαλητήριο και πορείες που ανακοίνωσε το Συντονιστικό όργανο των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων της Λέσβου αλλά και το Εργατικό Κέντρο Λέσβου. Οι διαμαρτυρίες γίνονται κυρίως για την κατάργηση των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, αλλά και για την αθέτηση των υποσχέσεων για την αποσυμφόρηση του νησιού από το μεγάλο αριθμό προσφύγων και μεταναστών.

Intimenews

ΑΠΕ ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΑΠΕ ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΑΠΕ ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΑΠΕ ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

 

Best of internet