Quantcast
THE STREAM

Αυτό τo βίντεο της Helene Μουτσάτσου από το LA είναι πιο άβολο και από εφηβικό vlogging

Νιώστε σκατά με τον εαυτό σας παρακολουθώντας το DIY βίντεο της Κατερίνας Μουτσάτσου από το Los Angeles


THE NEWSROOM · 26 Απριλίου 2018

Υπάρχουν διάφορες σκοτεινές γωνίες στο ίντερνετ, αγαπητοί φίλοι, και σε πολλές από αυτές μπορείς να βρεις αμούστακους εφήβους να μοιράζονται το drama τους με τον κόσμο του YouTube. Και το πρόβλημα με αυτό είναι ότι όσο αποκρουστικά και αν είναι αυτά τα βίντεο,  όλοι έχουμε δώσει κάποια στιγμή το παρών , νιώθοντας σκατά με τον εαυτό μας και ντροπή για τον έφηβο που καταλαβαίνουμε ότι εκτίθεται ανεπανόρθωτα για τις σαχλαμάρες που ξεστομίζει.

Έτσι ακριβώς νιώσαμε και με το DIY βίντεο που έφτιαξε η Κατερίνα Μουτσάτσου πρόσφατα για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο προκαλεί μεγαλύτερο awkwardness και από το μνημειώδες «I am Hellene».

Αυτή τη φορά, η Κατερίνα Μουτσάτσος μάς ξεναγεί στο σπίτι της και μας λέει διάφορα πράγματα για τη ζωή της που -για να είμαστε ειλικρινείς- είναι τελείως στα παπάρια μας, όπως το πόσο μοιάζει ο άνδρας της στον George Clooney και πόσο κρύα χειραψία έχει η Cindy Crawford.

Από τη συνέντευξη κρατήσαμε ακόμα το άβολο: «Από διάσημους άλλο τίποτα το Los Angeles. Η πιο περίεργη συνάντηση που είχα ήταν με τη Cindy Crawford της οποίας η χειραψία μου έχει μείνει ακόμα. Δεν ήταν καθόλου ζεστή […] Έτσι έδωσα το χέρι μου και… κρύωσα» αλλά και το « Και βέβαια έχω γνωρίσει και τον George Clooney είκοσι μέρες αφού παντρέυτηκα, ο οποίος -θα σας το πω πολύ στυγνά- με φλέρταρε, ναι. Και έκανα κι ένα tweet εκείνη την εποχή γιατί ήθελα να υπάρχει απόδειξη γι’ αυτό που έζησα».

Χαρίστε στον εαυτό σας λίγα λεπτά αυτοταπείνωσης με αυτό το απόσπασμα της συνέντευξης:

Best of internet