Quantcast
THE STREAM

Την πιο αμήχανη διαφήμιση για σαμπουάν γύρισε ο Τραμπ με τον Μακρόν στο Λευκό Οίκο

Βρες κάποιον να σε φροντίζει όπως ο πλανητάρχης φροντίζει τον Πρόεδρο της Γαλλίας


THE NEWSROOM · 25 Απριλίου 2018

Μετά την επίσκεψη του Βαλάντη και του Θάνου Πετρέλη στον Λευκό Οίκο, σειρά είχε η επίσημη επίσκεψη του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος συναντήθηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο για να κάνουν κοινές δηλώσεις. Στη συνάντηση, ο πορτοκαλί πλανητάρχης έκανε τις αγαπημένες του δηλώσεις, αναφέροντας ότι οι ΗΠΑ έχουν άριστες σχέσεις με την Γαλλία, «γεγονός που δεν είναι fake news», ενώ για να δείξει πόσο κολλητούλης είναι με τον πρόεδρο της Γαλλίας, ο Τραμπ φρόντισε να αφαιρέσει ένα κομμάτι πιτυρίδας από το πέτο του Μακρόν.

Μάλιστα, θέλοντας να δείξει πόσο «ιδιαίτερη» είναι αυτή η σχέση, ο Αμερικανός πρόεδρος προχώρησε και σε μία αρκετά αιφνιδιαστική χειρονομία που φαίνεται ότι έφερε σε αμηχανία τον Μακρόν, δευτερόλεπτα προτού οι δύο ηγέτες να ποζάρουν για τους φωτορεπόρτερ, στο Οβάλ Γραφείο.

Συγκεκριμένα, ο Τραμπ τίναξε την πιτυρίδα από το σακάκι του προσκεκλημένου του. «Όλοι λένε πόσο καλή σχέση έχουμε και έχουν δίκιο. Δεν είναι fake news. […]

«Έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, επομένως θα τινάξω αυτή τη λίγη πιτυρίδα» είπε, ξεσκονίζοντας τον ώμο του Μακρόν, ο οποίος φορούσε μαύρο κοστούμι. «Πρέπει να τον κάνουμε τέλειο -είναι τέλειος», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος, ενώ ο Μακρόν χαμογελούσε αμήχανα.

Το όλο σκηνικό θα γινόταν ακόμα πιο μαγικό και μοναδικό για την παγκόσμια διπλωματία εάν ο Γάλλος πρόεδρος γύριζε από την αντίθετη πλευρά το καραφλάζ (aka μαλλί αντιδάνειο, aka γέφυρα) από την αντίθετη πλευρά, ώστε να σχηματιστεί μια ξανθωπή μοϊκάνα στο κεφάλι του πλανητάρχη.

Πηγή: Washington Post

Best of internet