Quantcast
THE STREAM

Αργόσχολοι νεοατενίστας θέλουν να καταστρέψουν τις κακές ταγκιές που όλοι κάναμε στο γυμνάσιο

Ομάδα εθελοντών έχει την απόλυτη πρόταση για την πάταξη της εφηβικής εγκληματικότητας


THE NEWSROOM · 23 Απριλίου 2018

Μεταλλαγμένοι Atenistas έχουν καταλάβει αυτή τη στιγμή τους δρόμους της Αθήνας κατουρώντας την εφηβική μας ηλικία με μπογιές και πινέλα. Για την ακρίβεια, εθελοντές με την motivational ονομασία «Let’s do it Greece Athens UnTag», έχουν ξαμοληθεί στο κέντρο πατώντας με ειδικές μπογιές τις ταγκιές που κάναμε στα ντουζένια της εφηβείας μας, για να αφήσουμε το σημάδι μας, για να υμνήσουμε την ομάδα μας ή για να ζητήσουμε από τον Στέλλιο ή το Κατερινάκι να γυρίσει πίσω ή έστω να τηλεφωνήσει.

Με μπροστάρη τον ελληνογερμανό Antonis Schwarz, η ομάδα βολοδέρνει στο κέντρο της Αθήνας και εξαφανίζει τα απομεινάρια της ρομαντικής αυτής περιόδου, ενώ στη συνέχεια με θράσος τραβάει βίντεο τη διαδικασία του καθαρισμού.

Οι εθελοντές, απ’ ό,τι φαίνεται, είναι αποφασισμένοι να δώσουν ένα καλό μάθημα στους ατάλαντους που γράφουν σε τοίχους με σπρέι ή μαρκαδόρο, κι έτσι προνόησαν να χρησιμοποιήσουν ειδικές μπογιές . Οι εκκολαπτόμενοι κάγκουρες είναι τώρα καταδικασμένοι να δουν τις ταγκιές τους να εξαφανίζονται με ένα «ψιτ», αφού αρκεί να ρίξει κάποιος λίγο σαπούνι για να κάνει παρελθόν τις εφηβικές τους αφιερώσεις.

Ακόμα πιο αποφασισμένος φαίνεται ο Antonis Schwarz, ο οποίος μάλιστα πρότεινε «να απαγορευτεί η πώληση των σπρέι σε άτομα ηλικίας κάτω των 21 ετών, να μπει φόρος στα σπρέι για να πληρώνεται ο καθαρισμός μετά, η αστυνομία να το κυνηγάει περισσότερο και να υπάρξουν κυρώσεις για όσους το κάνουν», μία πρόταση που, όπως καταλαβαίνετε, έρχεται να πατάξει την εφηβική εγκληματικότητα και θα ανοίξει δρόμους για τη νεανική επιχειρηματικότητα.

 

 

 

Best of internet