Quantcast
THE STREAM

O διάσημος Σουηδός dj Avicii πέθανε σε ηλικία 28 ετών

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του


THE NEWSROOM · 21 Απριλίου 2018

Σε ηλικία 28 χρονών βρέθηκε νεκρός χτες στο Μουσκάτ του Ομάν ο Σουηδός DJ και παραγωγός δίσκων Avicii, που έγινε γνωστός για την ηλεκτρονική χορευτική μουσική του.

Ο Avicii (το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Τιμ Μπέργκλινγκ) ήταν μόλις 28 ετών, ωστόσο είχε δημιουργήσει μεγάλη επιτυχία, τα τραγούδια του ξεπέρασαν τις 11 εκατ. ακροάσεις στο Spotify, είχε υπάρξει υποψήφιος για 2 Grammy, ενώ είχε ήδη συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου όπως με τη Μαντόνα και το συγκρότημα Coldplay.

Όπως διαβάζουμε στο Variety, η εκπρόσωπος του Avicii ανέφερε:

«Με βαθύτατη θλίψη μας ανακοινώνουμε την απώλεια του Τιμ Μπέργκλινγκ, γνωστού με το όνομα Avicii. Βρέθηκε νεκρός στο Μουσκάτ, στο σουλτανάτο του Ομάν, σήμερα το απόγευμα. Η οικογένεια είναι συγκλονισμένη και ζητούμε από όλους να σεβαστούν την ανάγκη τους να διαφυλάξουν την ιδιωτική ζωή τους αυτή τη δύσκολη ώρα».

Ο Avicii είχε αποσυρθεί από τις live εμφανίσεις το 2016 επικαλούμενος προβλήματα υγείας. Eδώ και αρκετά χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα, όπως παγκρεατίτιδα, λόγω του εθισμού του στο αλκοόλ, ενώ είχε αφαιρέσει και τη χοληδόχο κύστη του το 2014. Ωστόσο τα αίτια του θανάτου του Avicii δεν διευκρινίστηκαν.

Best of internet