Quantcast
THE STREAM

Το στοματικό σεξ αποφάσισε να πιάσει στο στόμα του ο πρόεδρος της Ουγκάντας

Ο Γιουέρι Μουσέβενι υποστηρίζει ότι ξένοι προσπαθούν να πείσουν τους Ουγκαντανούς να το ρίξουν στο στοματικό


THE NEWSROOM · 19 Απριλίου 2018

To παράδειγμα της Ελλάδας και συγκεκριμένα του μητροπολίτη Σεραφείμ Πειραιώς φαίνεται ότι ακολούθησε ο πρόεδρος της  Ουγκάντα, ο οποίος σκοπεύει να απαγορεύσει στους πολίτες της χώρας του τον στοματικό έρωτα, επειδή «το στόμα είναι για να τρώμε».

Ο 73χρονος Γιουέρι Μουσέβενι, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ουγκάντα από το 1983, κατηγόρησε τους «ξένους» λέγοντας λίγο-πολύ πως προσπαθήσουν να πείσουν τους πολίτες της Ουγκάντα να πλακωθούν στις πίπες (και όχι μόνο), κάτι που όπως είπε «είναι λάθος» και πρόσθεσε πως θα εκδώσει επίσημη προειδοποίηση σχετικά με την συγκεκριμένη πράξη.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της αφρικανικής χώρας δήλωσε σε μια πρόσφατη εκδήλωση:

«Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να προειδοποιήσω τους πολίτες δημοσίως σχετικά με τις λάθος πρακτικές που φέρνουν και προωθούν κάποιοι ξένοι. Μία είναι αυτό που αποκαλούν “στοματικό έρωτα”. Το στόμα είναι για να τρώμε, όχι για σεξ. Ξέρουμε τη διεύθυνση του σεξ, ξέρουμε που είναι»

Φυσικά δεν είναι εντελώς αιφνιδιαστικό να ακούει κανείς αφοριστικές δηλώσεις για τις πίπες από τον Μουσέβενι, αφού εδώ και κάμποσα χρόνια έχει πάθει εμμονή με το ζήτημα του στοματικού σεξ. Ήδη από το 2014 είχε δηλώσει ότι ο στοματικός έρωτας μπορεί να προκαλέσει σκουλήκια, λέγοντας ότι «Πιέζεις το στόμα σου εκεί κι επιστρέφεις με σκουλήκια και αυτά μπαίνουν στο στομάχι σου επειδή είναι σε λάθος διεύθυνση».

Την ίδια χρονιά ο Μουσέβενι είχε απαγορεύσει με νόμο την ομοφυλοφιλία, σύμφωνα με τον οποίοι οι γκέι πολίτες μπορούσαν να τιμωρηθούν μέχρι και με ισόβια. Ο νόμος καθιστά επίσης παράνομο το να μην αναφέρεις στις Αρχές κάποιον που είναι γκέι, κάτι που μπορεί να επιφέρει έως και επτά χρόνια φυλάκισης. «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς οι άντρες αποτυγχάνουν να ερωτευτούν όλες αυτές τις όμορφες γυναίκες και έλκονται από άντρες», είχε δηλώσει σχετικά ο Μουσέβενι.

Μετά από καταγγελίες της Διεθνούς Αμνηστίας και πολλών ακόμη οργανώσεων υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο νόμος αποσύρθηκε, ωστόσο εξακολουθεί να θεωρείται παράνομο το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος στην Ουγκάντα.

Εκτός των άλλων, το 2005 ο Γιουέρι Μουσεβένι πέρασε ένα νόμο, σύμφωνα με τον οποίο καταργούσε τα μέγιστα όρια της θητείας του προέδρου της χώρας, ενώ φέτος πέρασε άλλον ένα νόμο που του επιτρέπει να παραμείνει στην εξουσία

Best of internet